keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Uuden vuoden seikkailut

Tsirp-tsirp. Vähän kuulumisia ja sitten katseet kohti tulevaisuutta. Kuvan tipunen kuuluu talven paluumuuttajiin, eikä pakkasia hätkähdä. Tenavat is here to stay. Valkokankaan vesselit keventävät mukavasti vuodenvaihdetta. On siis aika kuoriutua kotelosta ihmisten ilmoille. 

Pakkanen on kiristynyt ja maa on sopivasti kuurassa. Kelloa ei ole juuri katsottu, vaan ollaan oltu kuin Ellun kanat.  Yhtenä päivänä kävin pakollisilla asioilla kaupungilla, mutta hippulat vinkuen tulin takaisin viltin alle. Suoristusrauta vetelee viimeisiään, joten suunnistin suoraa tietä kaupan hyllyä kohti sivulle vilkaisematta. Ale-ruuhka ja rekkien penkominen eivät sovi nyt omaan mielentilaan ollenkaan.


Joulu meni yhtä vikkelästi ohi kuin muinakin vuosina. Tohinaa monta viikkoa, ja se on siinä kertarysäyksellä. Meillä on löhötty oikein kunnolla. Unta on riittänyt loputtomasti, ja siinä välillä on otettu muutamat nokosetkin. Vähän ulkoilua, klassikkoleffoja, piirrettyjä, lautapelejä, musiikkia, soittamista, suolaista ja makeaa, epämääräistä tonttuilua ja kyläilyä.


Vuodenvaihteen palapeli tehtiin porukalla ennätysajassa. Muumit Rivieralla on kepeä hassuine hahmoineen. Silmiä, korvia, jalkoja ja neniä loputtomiin. Ei ollut muuten hassumpi elokuvanakaan. Huikea piirretty on myös Disney-leffa Kaksin karkuteilla.


Iittalan lasit olivat lahjatoiveena, ja niinpä pääsen niitä nyt testailemaan käytännössä. Uskaltaisikohan laittaa tuikut sisälle. Niistä voisi hehkua tunnelmallinen valo.


Takana on aivan erityislaatuinen vuosi, jonka aikana olen kasvanut metrin henkistä pituutta. Ilman kunnollista perustusta on vaikea rakentaa taloa. Niinpä juuri tänä vuonna olen tehnyt perusteellista pohjatyötä. Erityisen tärkeää on se, että kohdistaa voimavarat oikein. Valitaan tuoksuista ne rakkaimmat ja tärkeimmät, jotka saavat kukoistamaan.


Jaettu seikkailu on kaksinkertainen ilo.


Värit vyöryvät esille vuonna 2016. Mukana ripaus inkkaria ja boheemia tyyliä. On aika tarkistaa myös oma tyyli uudistuneen mielen mukaiseksi.


Seuraava siirto laudalla vaatii keskittymistä.


She knew she could and so she did.


Niin. Nyt maalataan pensselillä uusia kuvioita. Kiitos sinne ruudun toiselle puolelle ihanasta vuodesta. Kaikkea hyvää myös tulevalle vuodelle! To Do -lista tulevaisuuteen on jo kirjoitettuna, toteuttamista vailla. Vähän naposteltavaa, ehkäpä kuohuvaa ja muutama rakettikin siihen kruunuksi. 
Less is More.... myös ensi vuonna.

Blogi sattaa olla jonkin aikaa talvihorroksessa. Kuulemisiin, ihanat :)
Happy New Year

24 kommenttia:

 1. Ihana postaus ❤️ Hyvää uutta vuotta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kaikkea hyvää myös sinulle vuodelle 2016 <3

   Poista
 2. Kiitos sinulle tästä vuodesta ja ihanista postauksista.
  Meillä on jouluna pelattu lautapelejä ihan urakalla kun pukki toi jos ja mitä pelejä lahjaksi lapsille. Hauskaa siis on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain perinteinen lautapeli on aivan parasta ajanvietettä porukalle. Meillä suosikkeja ovat Scrabble, Cluedo, Muuttuva labyrintti, Afrikan tähti. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 3. Upea postaus.
  Oikein Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että uusi vuosi tuo kivoja asioita tullessaan. Syksy on ollut jotenkin synkeä varsinkin uutistarjonnaltaan. Päiväkin on pidentynyt jo usealla minuutilla. Mukavaa askarteluvuotta sinulle!

   Poista
 4. Hyvin olet valmistautunut tulevaan. Hyvää Uutta Vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin valmisteltu on puoliksi tehty, vai miten se nyt menikään. Nyt täytyy karistaa vanhat hiekat kengänpohjista ja laittaa uusi vaihde päälle. Kylläpä tämä vuosi menikin nopsaa. Iän myötä päivät vain sujahtavat :)

   Poista
 5. Ihania kuvia. Kaikkea parasta tulevaan vuoteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vuosi vaihtuu suolapalojen ja ilotulitteiden merkeissä kyläpaikassa. Nuorempana piti olla isot kekkerit, mutta nyt nauttii kohtuudesta. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 6. Hieno postaus täynnä tulevaisuuden uskoa ja iloa :). Onnellista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna olen osannut rauhoittua, vähentää tekemistä ja se on tuottanut tulosta. Moni asia näkyy nyt selvemmin. Helmet erottuvat paremmin :)

   Poista
 7. Ihanat sanat ja mietteet uuteen vuoteen!
  Onnen tähtipölyä vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uusi vuosi vaihtui mukavissa merkeissä, ja tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

   Poista
 8. Hienoja juttuja ja suunnitelmia.Monenlaista kivaa.Hyvää Uutta vuotta 2016.-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaiheessa sitä on suunnitelmia ja intoa täynnä. Katsotaan nyt, mitkä niistä toteutuvat.

   Poista
 9. Täällä lähdetään uuteen vuoteen nimenomaan tuolla less is more -teemalla. Saas nähdä, miten käy :) Kiitos kivoista mietteistä ja Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi on osoittanut, miten pelkkä tavaran karsiminen tuo tilaa ajatukselle. Ympäristöllä on aika suuri merkitys ja kaikella sillä, mikä ympäröi arjessa. Samalla tulee myös karsittua muilta elämänalueilta turhia asioita. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 10. Kastehelmi on kaunis sarja,juomalasit niin ihanat!En ole kovin listaa uusista jutuista listannut,päivä kerrallaan mennään.Matkoja on luvassa,sopii tälläiselle matkakuumeen omaavalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä en ole tehnyt mitään tarkkoja lupauksia uudelle vuodelle. Mitäpä sitä turhaan laittaa sääntöjä, elleivät ne lisää jotenkin hyvinvointia. Nyt on mielessä pitemmän tähtäimen toimintasuunnitelma. Jos vaikka lakkaisi hortoilemasta ja laittaisi fokuksen tarkemmin kohdilleen :)

   Poista
 11. Tuo Kastehelmi on kaunis sarja ja minullakin on muutamia tuikkukippoja. Sinulla tuntuukin olevan selvät sävelet elämässäsi sekä vuodelle 2016. Toivonkin oikein hyvää tulevaa uutta vuotta. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä tullut vähän löysäiltyä viime aikoina, joten on parasta ryhdistäytyä, jos aikoo saada jotain muutoksia aikaan. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 12. Onnea tulevalle vuodelle toivotan. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja niin kivalta vaikutti, että liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään myös Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, ja tervetuloa lukijaksi :) Minäpä tulen kyläilemään!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...