torstai 29. lokakuuta 2015

Huopaa ja palleroita pannun alle

Onko tämä pannunalunen vai pannunalusta? Huhuu, kielitoimisto. Tai ehkäpä molemmat sanat ovat oikein. No, joka tapauksessa tällainen kotiutui meille keittiöön. Pannukahvien aikaan pannunalunen oli vakkarivieras kaffipöydässä. Sitten tuli suodatinkeittimet ja muut vastaavat. Teen ystävänä tykkään kuitenkin laittaa vesipannun pöytään esille. Esimerkiksi vieraiden kanssa on kiva, kun alunen on vähän juhlavampi. Ruuanlaitossa meillä on käytössä nippu Ikean korkkialustoja. 

Huopatuotteita on vilahdellut asuntomessuilla ja meidän nurkilla Taito Shopissa. Varsinkin pyöreät matot ovat näyttäneet kivoilta. Omakohtaista kokemusta ei kuitenkaan näistä palleroista ole ollut, mutta viime viikon rakennusmessuilla törmäsin näihin söpöliineihin jälleen.

Kaupunkiin on tullut melko tuore sisustusputiikki nimeltään Showme, ja heillä oli oma esittelyosasto messuilla. Ilopillerit erottuivat kivasti vesihanojen ja lämmitysjärjestelmien keskeltä. Tuotteet tehdään käsin Nepalissa, ja tässä muutama inspis-kuva.Niinpä vain tämäkin viikko on kohta nipussa, ja edessä on kaksi pyhää. Meillä ollaan höperöitä joka päivä, eikä pelkästään Halloweenina. Silmänaluset ovat valmiiksi tummat, ja niillä saan säikäytettyä itsenikin katsomalla peiliin. En ole oikein osannut tykästyä rapakon toiselta puolelta meille rantautuneeseen rekvisiittamyllyyn. Tunnelmointia on kuitenkin tiedossa, ulkotulia ja jotain hyvää syötävää.

Ei yhtään pöllömpää, vaan Pöö. Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

10 kommenttia:

 1. Kauniita huopatöitä. Tuo pannunalunen on upea ja ihanat värit tuossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin juuri harmaan ja ruskean eri sävyistä, vaikka kirkkaammatkin olisivat olleet pirteitä. Ehkää keksin sille muutakin käyttöä jatkossa. Täällä on kuuraa maassa ja kirpakka pakkanen, mutta sunnuntaiksi luvattiin silti yli 10 astetta lämmintä :)

   Poista
 2. On söpöjä huovutus pallukoita.Tuo karkki pallukka, liekö pannumyssy on söpö Kaunis teekannu sopii hienosti tuohon väriin.Ihania!-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monivärinen pallukka on pieni rahi. Aika monta palloa saa pyörittää valmista tuotetta varten, jos alkaisi laskemaan...

   Poista
 3. Onpa kiva pannunalunen ja värit minun makuuni. Ei iske halloween meidänkään perheeseen :) Kiitos tee-paketista. Tuli ihan kotiin tuotuna perille. Laitoinkin siitä kiitokset vielä blogiini. En ole vielä ehtinyt kaikkia maistelemaan, joten en osaa sanoa, mikä niistä on suosikkini. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottelen sinulle oikein mukavia hetkiä teen parissa. Ehkäpä sieltä löytyy jokin uusi suosikki! Eipä uskoisi, että on marraskuu. Meillä on kymmenen astetta lämmintä ja aurinko paistaa oikein mukavasti. Taitaa mennä päivä ulkoilun puolelle :)

   Poista
 4. Ihania huopapallo juttuja :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustamisen trendit vaihtuvat todella nopeasti, ja juuri siksi kaipaa ajattomia ratkaisuja. Voisikohan huopa ola sellainen materiaali. Pienenä huopatossut olivat melkoinen hitti, mutta niitä ei ole paljon enää katukuvassa näkynyt :) Kivaa sunnuntaita sinne!

   Poista
 5. Nämä on ihania! Mä olen ihastunut niihin huopapallomattoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattoja olen myös ihastellut, ja meilläkin on esimerkiksi sellainen eteinen, että vain pyöreä matto toimii siinä parhaiten. Nautiskellaan marraskuun lämmöstä, vaikka iltaisin on aika pimeää :) Heijastimet heilumaan!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...