keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Höpinää pohjoisesta

Tulihan se lumi vastaan, vaikka välillä näytti tilanne heikolta. Pari päivää on mennyt kuin siivillä. Tiistaina vieraaksi tuli aivan mieletön auringonpaiste. Keltainen pallero porotti taivaalta niin kuumana, että toppavaatteetkin olivat jo liikaa. Iltapäivällä maasto ja rinne ovat aivan sohjossa, mutta sehän ei tahtia haittaa.  

Kuusamossa kävin vakkarikohteessa, Pentikin outletissa. Harmi, etten kerää mitään vanhempaa sarjaa. Alennuksesta löytyi monta poistunutta mallia. 

Viikon muut sattumat :
  Jättimäiseen turkkiin pukeutunut shamaani tarjosi mehua ja perehdytti Lapin taikaan.(oli vähän pelottava)
Poroja ei ole näkynyt muuta kuin tilauksesta.
Ruoka on ollut hyvää, ja sitä on ollut riittävästi. Vuorotellen poronkäristystä ja lohta. Savuporokeitto oli aivan loistava tuttavuus.
Huoneen ilmastoinnissa tai lämmityksessä on jotain vialla. Ikkuna auki, että pystyy nukkumaan.
Tai eihän täällä kukaan nuku muutenkaan. Karaoke raikaa ja humppa soi.
Eväslaukussa suklaata, trip-mehu ja ässä-mix.
Sekaan mahtuu kaikenlaista sirinää, pirinää, suhinaa, tärinää ja höpinää.






Velvollisuus kutsuu, joten tässä päivän turinat. Hiphei kaikille teille!

14 kommenttia:

 1. Voihan lumi! Mä suoraan sanottuna kaipaan kunnon lumista talvea. Meillä etelässä sellaista ei ole ollut pitkään aikaan :/. Muistan, kun mini oli pieni niin ei päässyt edes eteenpäin rattaiden kanssa, koska lunta oli tullut niiin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei tänää vuonna ole ollut kunnon hankia. Epämääräistä loskaa on ollut. Kunnon talven jälkeen kevät tuntuu ihanalta :)

   Poista
 2. Ihanat aurinkohanget. Nautihan reissusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään nautiskella. Aurinkorasva jäi kotiin. Saattaa vähän nenä kärventyä, kun tuo lumikin heijastaa aika tehokkaasti :)

   Poista
 3. Tuttuja maisemia.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne pitäisi tulla useammin myös kesällä. Tekisi mieli mennä joskus Kilpisjävelle asti ja siitä Norjan puolelle. Ehkäpä saan miehen houkuteltua kuskiksi....

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämäkin paikka kasvaa ja uutta rakennetaan. Martinassa oli muuten hyvät pizzat...

   Poista
 5. Oi olet ollut melkein tässä kotikonnuilla. Pentikissä pitää käydä ainakin kerran vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä ei olisi pitkä matka myöskään Posiolle. Siellähän taitaa olla Pentikin tehtaanmyymälä, tai ainakin on joskus ollut? Se on jäänyt joka kerta käymättä, kun aikataulut tuppaa olemaan niin tiukkoja.

   Poista
 6. Aurinkoisella ilmalla on ihana lasketella, vaikka sohjoiset rinteet eivät olekaan mieleeni. Minulla on kerran pudonnut suksi jalasta Rukan tuolihississä kesken matkan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin riski taitaakin olla se hissimatka. Siinä voi käydä monta kommellusta. Muistan kapulahissiajat, jolloin sai aina jänskättää pysymistä mukana :) Suojakupu on myös kiva keksintö hisseihin.

   Poista
 7. Tuo on ihana paikka ❤️ Jokunen vuosi sitten kesällä pysähdyimme tuolla ja menimme näköalahissillä ylös ja kävelimme alas ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä olisi varmasti upeaa tehdä luontoretki tunturille. Joskus pienempänä vanhempien kanssa on tehty retkiä Lappiin, mutta aikuisena on tullut käytyä enemmmän talvella. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...