torstai 4. joulukuuta 2014

Chanelin tuoksua, Muumien uutuus ja ääniraitoja

Rutiineja pitäisi kuulemma rikkoa. Tällä viikolla olen kuitenkin nauttinut siitä, että jotkut asiat menevät silmät ummessa. Ripaus hajuvettä, huulirasvaa, lakkaa useampi kerros, huivi kaulaan ja baskeri päähän.  Esimerkiksi silitysrautaa en ole muistaakseni koskaan jättänyt päälle. Välillä on kuitenkin palattava pihaan ja tarkistettava asia.

 Tänä vuonna itsenäisyyspäivä ei tuo mukanaan extra-vapaata. Tarkoitus olisi kuitenkin juhlistaa päivää vähintäänkin makujen parissa. Hame on vielä kateissa iltajuhlaa varten, mutta tuskinpa he Linnassa häiriintyvät, jos mulla on kotisoffalla villasukat ja verkkarit :)


Siivoukset ovat jääneet tällä viikolla minimiin. Ehkäpä mennään näillä lattialta löytyvillä murusilla viikonloppuun asti. Kynttilät palamaan ja imuri kehiin sitten toisella kertaa. 


Vähitellen paperitähdet ovat löytäneet paikkansa ikkunalta. Rakkain tähdistä on tämä etualalla oleva, joka on ollut vuosikaudet käytössä. Voisihan tällaisen paperitähden laittaa nojailemaan vaikkapa lipaston päälle sellaisenaan.


Vieläkö Muumimukien ystävillä on tilaa kaapeissa? Moni on toivonut valikoimaan Muumilaakson katseenvangitsijaa, Muumitaloa. Ensi vuoden puolella sellainen on nyt tulossa. Kuistilta löytyvät myös tutut hahmot. 70-vuotisjuhlamukin pakkauksen mukana tulee myös pahvinen katto. Myyntiin mukit tulevat tammikuun puolessa välissä. Kuvituksen on suunnitellut Tove Slotte.

Kuva: Arabia

Pikkuhiljaa joulu rakentuu tässä matkan varrella. Innostuin kirjoittamaan kaikki kortit valmiiksi, joten sitten ei tarvitse hosua postituksen kanssa. Eilen oli aivan mielettömän upea auringonlasku, mutta kamera ei sitä ehtinyt ikuistaa. Harvinaista herkkua oli punainen taivaanranta meren yllä. 


Sitten pieni arvoitus. Rakkautta on arjen pienet yllätykset. Tässä yksi esimerkki siitä, kun mies yllättää. Oliko se kukkakimppu? Ei. Oliko se suklaarasia? Ei. Se oli jotain ihan muuta.   Studioremppa alkaa olla valmis, ja nyt siellä pystyy kuuntelemaan jo äänimaailman ihmeitä. Rakkaani halusi ilahduttaa musiikkielämyksellä yhden lempparibiisin parissa tarjoamalla kokonaisvaltaisen katsauksen biisien ääniraitoihin. Ensin erikseen ja sitten kaikki raidat yhdessä. Kohta meikäläinenkin osaa löytää heinäsuovasta triangelin äänen, kun oikein harjaantuu kuuntelemaan :) 

Mukavaa loppuviikkoa ja leppoisaa joulun odotusta!

p.s. Jouluarvonta on käynnissä. Pääset mukaan linkistä: Jouluarvonta

16 kommenttia:

 1. Minäkin aion olla Itsenäisyyspäivän juhlissa kotisohvalla verkkareissa ja villasukissa ;)
  Leppoisaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin aivan paras juhla-asu. Mistään ei kiristä tai purista ja saa keskittyä rauhassa herkutteluun :)

   Poista
 2. On varmaan nautinnollisia hetkiä musiikin kuuntelun parissa ja kun remppa on valmis sekin tuntuu hyvältä.Villasukkia parempaa ei ole keksitty Hyvää itsenäisyyspäivää-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remontti on kestänyt ikuisuuden, ja vieläkin on vähän viilattavaa, mutta isoimmat asiat alkavat olla kohdillaan. Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinne!

   Poista
 3. Oho, onpas hauskan näköinen tuo muumitalo-muki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika hauskan näköinen, ja tuo katto vielä kruunaa kaiken. Useammasta mukista saa aika korkean talon :)

   Poista
 4. Paperitähdet on niiin kauniita! :) Ja ihana mies, kun yllättelee! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet yllärit arjessa ovat hauskoja, kun ne tulevat ihan "puskasta". Varsinkin, kun se tulee toisen tuntemisesta :)

   Poista
 5. Vau, tuo uusi muki on kyllä saatava! Ihania nuo paperitähdet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta päätöstä olen jo tehnyt, että nyt saa Muumimukit riittää, mutta talo on ainakin saatava :)

   Poista
 6. Tänä syksynä siivoamiset on kiinnostanut entistä vähemmän, liekö syynä syksyn pimeys.
  Harmi että tuo itsenäisyyspäivä sattuu viikonlopulle. Itse aion juhlia sitä myöskin kotisoffalta hyvin rennoissa vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivisin on niin pimeää, ettei villakoiria kunnolla näy ennen kuin on sentin kerros lattialla :) Lopputuloksen huomaakin paremmin, kun ei siivoa liian usein :)

   Poista
 7. Täällä ilmoittautuu toinen tarkistaja, jonka silitysrauta (tai kahvinkeitin) ei ikinä ole päällä, vaikka selittämätön huoli pakottaa palaamaan ja tarkistamaan ;).
  Meidän itsenäisyyspäivään kuuluu esikoisen osallistuminen kulkueeseen partiolaisena. Lupauksenkin antavat. Juhlallista. Muuten saatetaan sitten esiintyä villasukissa toisten kolttuja arvioiden :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus saanut vinkin, että ääneen sanominen auttaa. Joten täytyy vain kiireessä huudella, että "nyt olen ottanut raudan pois päältä". Partiolaisten kulkue on varmasti hieno! Täytyy tosiaan valmistautua huolella puku-maratoniin eväiden kera :)

   Poista
 8. Ihana tuo pitsiliina kynttilän alla! :) Odotan jo kovasti huomisen juhlia. Ja sohvalla loikoilua! Oot hyvissä ajoissa korttien suhteen. Itselläni koko korttitehdas jumissa... tai tuotanto liika hidasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi heikkouteni on juuri pitsiliinat. Tämä pieni on tullut suvun kautta meille, ja yritän laittaa niitä käyttöön, etteivät jäisi vain kaappiin Korttitehdas vaatii oman keskittymisen. Yleensä meillä on pöytä täynnä kortteja, osoitteita, papereita ja koristeita. Siinä pitää olla oma rauhansa, että saa tehtyä homman loppuun :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...