perjantai 29. elokuuta 2014

Lennol ja tulevat trendit

Loppuviikon piristyskäynti oli tällä kertaa Lennolin sisustusilta. Luvassa oli katsaus tekstiileihin, trendeihin ja väreihin. Houkuttimena oli lisäksi -30% alennus kaikista tuotteista ja pientä naposteltavaa.

Meiltä kertyy tunnin verran matkaa tehtaanmyymälään, mutta käynti kannatti. Ilta lähti käyntiin suolaisilla piirakoilla, kotijuustolla ja suklaalla. Ovi kävi tiuhaan tahtiin, ja loppujen lopuksi tupa oli täynnä lähes ruuhkaksi asti.

Saimme alkuun katsauksen erilaisiin sisustustyyleihin ja väreihin. Ehkä eniten jäivät mieleen seuraavat asiat. Puutarhakalusteissa ollaan menossa keveämpään suuntaan. Sirot tuolit ja pöydät ovat in. Polyrottinki on menossa pois, ja sitähän tässä juuri ollaan mietitty omaankin kotiin. Keveys näkyy myös sohvissa ja nojatuoleissa. Muhkeiden laiskanlinnojen tilalle on tulossa (ja tullutkin jo) kepeät ja ryhdikkäät sohvat.

Ja sitten yksi kauhistus meikäläiselle. Perinteiset kirjahyllyt ovat tulollaan. Muistatko sellaiset 70-luvun jättiläiset baarikaappeineen? Noh. Kohta ne on hottia tavaraa. Ei vaan meille kyllä tule. Tai on sitä ennenkin peruttu päätöksiä :) Hauskaa oli myös se, että mattoja voi laittaa osittain toistensa päälle limittäin, vierekkäin ja lomittain, iloisesti ristiinrastiin.

Tässä nyt jotain kuvatuliaisia tapahtumasta. Kuvaaminen oli vähän haasteellista, kun osittain oli valot pois esityksen aikana. Sitten oli loisteputkea, irrallisia valonlähteitä ja ikkunasta tulvi luonnonvaloa. Plääh.

Tehtaanmyymälässä on sisustustyynyjä, vuodevaatteita, sängynpeittoja, verhoja, torkkupeittoja, tyynyjä...Ainiin. Myymälä sijaitsee Jalasjärvellä.
Kyllikki ei päässyt paikalle, kun oli muita kiireitä :)


Kylie Minoguen mallisto oli näyttävästi edustettuna. Kimalletta, säihkettä ja luksusta oli kovasti. En ollut hakemassa suoraan mitään omaan kotiin, mutta tietysti silloin juuri tärppäsi. Löysin sängynpeiton, josta laittelen kuvan erikseen, kunhan se pääsee paketista paikoilleen. Tytär etsi sopivaa sisustustyynyä itselleen. Kävikin niin kivasti, että suosikkityynyä oli myytävänä  myös kangaspalana. Se ei maksanutkaan montaa euroa, joten kohta meillä päästään ompelukoneen kimppuun :)

Mukavaa, kun aurinko on paistanut sadepäivien jälkeen. Nautiskellaan loppukesästä, ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!

18 kommenttia:

 1. Ihanasti värejä ! Toinen kuva oli hyvä muistutus että pitäisikin metsäretkiltä katsella koristeita kodin syys sisustukseen ;) Iloista viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja siinähän olisi samalla joulupuu, kun koristeet vaihtaa :)

   Poista
 2. ihania värejä, mutta ehkä liian värikästä minun makuun. Ihana tuo rahi. Sen ottaisin heti kotiini. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynykasa oli kyllä melkoista värien ilotulitusta. En ehkä noin montaa uskaltaisi laittaa kerralla. Tehostevärinä menisi yksittäinen kyllä :)

   Poista
 3. Kaksi alinta harmaata miellyttävät minua eniten. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaan sävyt, valkoinen ja musta ovatkin tämän hetken suosikkeja. Kristallit toivat niihin vähän luksusta.

   Poista
 4. Ihania sisustusjuttuja ja kuvia. Apua mitä minä sit terassille laittelen ku ajatuksena on tosiaan ollut polyrottinkisohva. Siis kirjahyllyt yök, samaa sanon minä, ei tuu meille kiitos. Onneksi ollaanki ostettu noi kalusteet vajaa kaks vuotta sitten ja ne oli niin sika hintaiset, ettei ihan heti uusia olla laittamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainakin tuntuu siltä, että iso kirjahylly olisi meille liian massiivinen. Perinteinen tiili on myös tulossa lattioihin ja seiniin sekä viherkasvit kukkapylväineen :)

   Poista
 5. Hitsi ku missasin koko tapahtuman! Aika värikästä on siis tulossa ja oikein "kauhulla" jään odottamaan näitä muita tulokkaita... Tuntuu nyt ettei noista uusista iske mikää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein olen huomannut, että joku trendi tuntuu ensin ihan mahdottomalta, mutta sitten silmä tottuukin, tai se tulee vähän muunneltuna takaisin. Mutta tuossa krjahyllyssä on vähän sulattelemista...

   Poista
 6. Omg kirjahyllyjen uusille tulemisille... :P Niiden kanssa siivouspäivät saavat kyllä rutkasti lisäpituutta; on ne niin mahdottomia siirreltäviä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri, kun yrittää sulloa kaikkea kaappiin pölyä keräämästä:)

   Poista
 7. On kyllä ihania värejä :) Ei kyllä meillekään tule sellaista kirjahyllyä, tosin yleensä itse lämpeän uusille tuulille vasta sitten, kun ne on jo menossa muodista pois, mikä tietysti onkin hyvä lompakon kannalta kun trenditietoisimmat jo myyvät tavaraa pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, ja usein myös vaatteiden kanssa. Ensin ei totu millään, ja sitten pitää saada kaappiin, kun on jo muuta tulossa :)

   Poista
 8. Oi, ehkä muutama lennolin tyyny löytää meillekin väriä tuomaan :) Oliko nuo keltaiset tyynyt oikein kirkkaan keltaisia? Sellaisia harvoin näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat ihan kirkkaan keltaisia. Ei tule kovin usein kyllä vastaan. Rohkeat värit :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...