torstai 17. heinäkuuta 2014

Muodonmuutos ja pala kalastusvenettä

Minkälainen muoto sinua viehättää? Omassa sisustuksessa muotokieli elää jotenkin sykleittäin. Muistan hyvin vaiheen, jolloin kaiken piti olla koukeroista. Käppyröitä löytyi naulakoista joulupalloihin. Ehkä se liittyi johonkin elämänvaiheeseen. Vähän kuin parturissa käynti. Moni muutos tai uusi vaihe alkaa laittamalla hiukset uuteen kuosiin. Barbapapalla se on niin paljon helpompaa :)

Kesälomalla teen kuin huomaamatta samalla katsauksen menneeseen ja tulevaan. Loppukesää kohti mennessä on kiva suunnitella myös uutta. Menisikö jollekin uudelle kurssille? Aloittaisiko uuden harrastuksen?

Sisustusrintamalla on ollut pieniä liikahduksia, vaikka enemmänkin olen tuijottanut harakoita ja rastaita. Nämä vadit tulivat inspiraation lähteeksi design boulevard -liikkeestä Tampereella. Myös mustat salmiakkikuviot ovat hauskoja.


Ikeasta löysin tyynyliinan, jota en sitten voinut päästää käsistäni. Bråkig-sarja on ollut suosittu, ja monet tuotteet olivat jo loppuneet. 

Ikean käynnillä ostin myös valkoiset verhot makuuhuoneeseen. Samalla kierrätin vanhat verhot pesukoneen kautta seuraavaan huoneeseen.
Pionit jaksavat vielä kukkia. Muutama nuppu vielä aukeamatta.Betonityöt ovat vielä toistaiseksi jääneet tekemättä. Vajassa olisi sopan ainekset valmiina, mutta jotenkin vain tämä lekottelu vetää enemmän  puoleensa. Viime kesän raparperit saavat kelvata tänäkin vuonna, ellei tule äkillistä tarvetta ryhtyä betonihommiin. Käsi ylös, jos kodissa ei ole yhtäkään kirjainta tai tekstiä missään muodossa? Nämä kirjaimet on valmistettu indonesialaisesta kalastusveneestä. Ekologista kierrätystä.Hupsista miten lomapäivät hupenevat. 
Sateen jälkeen hiippailin mansikkamaalle runsaan sadon toivossa. Ai pirskatti, kun muurahaiset ehtivät taas ensin. Taimia ei ole kovin monta, joten kilpajuoksu on kovaa. Pitäisiköhän tehdä ensi vuodeksi istutuslaatikko ja korottaa penkki korkeammalle...

Viikonloppu raapii jo ovea, joten eiköhän päästetä se peremmälle. Tiedossa on touhukas viikonloppu. Lähden kameran kanssa heilumaan musatapahtumaan, ja sieltä onkin tulossa kuulumisia heti alkuviikosta, kun univeloista selvitään. Sunnuntaina on tulossa vieraita, joten täytyy kaivella vispilät ja kakkureseptit näköetäisyydelle.

Aurinkoista viikonloppua ja kauniita ajatuksia sieluun ja sydämeen. Kuulemisiin   ♥

6 kommenttia:

 1. Täällä on jo pitkään tykätty tähdistä ja kirjaimistakin erilaisten tekstien muodossa :)
  Aurinkoista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua sinne myös. Täällä toivutaan konsettielämyksestä,ja pikkuisen tuli univelkaakin, kun ajettiin yöllä. Nooh. Onneksi on kesäloma :)

   Poista
 2. Mistä nuo ihanat kirjaimet ovat? TAHTOO!!!

  Älä anna lomaressin vallata mieltä... ;) Relaa vaan ja lataa akkuja, ei ne betoniainekset karkuun juokse. Mulla on vielä kasvihuonekin kokoamattomana autotallissa... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaimia myy tamperelainen sisustuskauppa Live with me. Heillä on myös verkkokauppa http://www.livewithme.fi Kyllä se niin taitaa olla, että turha sitä on kuvitella lomalla jaksavansa kaikkea sitä mitä suunnitteli. Päivä kerrallaan ja fiiliksen mukaan :)

   Poista
 3. Kivoja kirjaimia ja kauniin tyynyn olet bongannut :) Minä vielä odottelen lomaani ja toivottavasti ei iske stressi, kun niin paljon olisi tekemistä odottamassa. Kyllä sitä pitää lomalla relata kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut niin helteistä, että raskaimmat hommat olen suosiolla jättänyt odottamaan. Helle saa tekemään asiat kuin hidastetussa filmissä :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...