perjantai 30. toukokuuta 2014

Kesäiset keitaat aikuisten oikeesti ja haaveissa

Löytyisikö tästä valikoimasta vaihtoehtoa sadepäivälle? Pieni visiitti aikakauteen, jolloin valokuvat olivat vielä paperilla, sai muistin virkstymään kummasti. Miten sikeästi sitä pienenä nukkuikaan mykkyrällä ja mutkalla ohuella retkipatjalla. Aamulla sännättiin energiaa täynnä laitumille. On tainnut tulla nukuttua muutama yö puhallettavalla ilmapatjalla, nojatuolissa, puutarhakeinussa, tynnyrisaunassa, laavulla, metsämajassa, veneessä ja istualtaan leirikeskuksen takkahuoneessa. 

Mikä olisikaan paras paikka kesäisille nokosille? Ei tarvitse kuin katsoa hauskoja kotivideoita, niin näkee, että uni voi tulla syöttötuolissa tai potalla. Entäs, jos tänä kesänä ei miettisi patjaa tai tyynyä. Tai voihan sitä telttaankin ottaa mukaan kaikki mukavuudet. Niinpä ajattelin arvioida näitä Lexingtonin vaihtoehtoja plussilla ja miinuksilla.

Kesäinen meininki. Meillä tosin sataa vettä kuin aisaa. Entäs, jos nukahtaa aurinkoon. Toinen poski palaa ja toinen on valkoinen. Hyvällä säällä voi tulla makoisat unet. 


Vanhaa kunnon latoromantiikkaa. Tällainen Bed & Breakfast -tyyppinen ratkaisu. Ihan mahtava, jos petistä aukeaa maisema merellä tai järvelle. Ettei vain kuitenkin olisi sitten lampaita ja lehmiä samassa tallissa.


Tässä voisi viettää hetken saunan jälkeen. Kesäilta, vilvoittava tuuli ja suojaisa paikka. Pitempi nukkuminen saattaa tuntua selässä ja niskassa.


Tästä paikasta käydään kisaa. Yksi parhaista nukkumisista on ollut veneessä, kun aallot keinuttavat hiljaa. Sopii kiirettömään lekotteluun, jos vuoroista on sovittu.


Beach House olisi niin ykköstä. Liian kuuma pirtti ei ole ongelma, jos voi tehdä pedin ulos. Säävaraus. Ei unissakävelijöille. Voi tulla kallis molskahdus.


Klassikko. Peitto ja tyyny. Mitäs sitä sen kummempia valmistelemaan ja koristelemaan. Miinuksena se, että pienet mönkijät ja luikertelijat pääsevät kyläilemään helposti.


Taattu rauha riittävän kaukana päärakennuksesta. Sopivasti tarkkailuetäisyydellä, mutta silti omassa rauhassa. Kannattaisi kuitenkin varmistua, mitä on aidan toisella puolella.


Valoisaa ja ilmavaa. Nukkumapaikka meikäläisen makuun. Eikö hyttyset tajua mennä tuolta yläkautta?


Nuorekasta menoa, mutta ketä nää tyypit on? Aivan mahtava vaihtoehto asuntovaunulle. Tämäkin säävarauksella, ja uskaltaako sitä parkkiin mennä mihin tienposkeen tahansa.


Mikä vaan käy, jos hyttyset ja mäkäräiset pysyvät loitolla. Nyt tarvitaan seikkailumieltä, heittäytymistä ja rohkeutta. 

Entä, jos ei menisikään tänä kesänä tuttuja ja turvallisia latuja. Heittäisi vanhat sukset lepikkoon, ja tekisi jotain erilaista pelottomasti. Helposti löytää monta (teko)syytä jättää jotain kokeilematta. Sopiiko leikkiminen aikuisen maailmaan. Minulle se sopii, ja paljastankin sen seuraavassa postauksessa kesäkuun vitriinin muodossa!

Makoisaa viikonloppua kaikille, ja piskottomia hetkiä juhlijoille :)

Kuvat: Lexington

6 kommenttia:

 1. Ihania kesäpesäsiä kyllä noiossa kelpaisia oleskella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raittiissa ilmassa tulee kunnon unet. Sen muistaa lapsuuden telttaretkistä. Toisaalta ehkä nyt ei ole enää niin sikeäuninen :)

   Poista
 2. Voi näitä sinun postauksia; aina näistä vain tulee niin pirskutin hyvälle tuulelle! ♥ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, jos tuli hyvälle mielelle näin viikonlopun kynnyksellä :)

   Poista
 3. Monenlaisia kesäisiä nukkumapaikkoja löysitkin tarjolle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä, mikä näistä menee testaukseen. Haaveissa olisi tosin reissu asuntoautolla :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...