sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Erilainen äitienpäivä

Makoisaa sunnuntaita. Tällä kertaa on ollut vähän erilainen äitienpäivä, mutta pyöriihän se maailma näinkin. Etukäteen jo tiesin, että yksi pesueesta tulee olemaan ulkomailla. Siksi varauduinkin haikeuden hetkeen henkisesti. Miten ihanaa, että puhelimet ja tekniikka ovat kehittyneet niin paljon, että tervehtimään pääsee monin eri keinoin.

Sitten ajattelin jo kolikon toista puolta. Vaikka koko porukka ei tänään ollutkaan aamupalalla, niin silti tunsin lämpimät sykähdykset mielessä. Miten ihanaa, että siivet kantavat maailmalle pelottomasti ja rohkeasti. Miten  ihanaa, että sieltä kantautuu iloinen tervehdys, hymy ja nauru. Kasvattamiseen ja arkeen liittyy monenlaisia tilanteita ja tunteita. Palkitsevaa on se, kuinka yhdessä taivallettu matka kantaa hedelmää erilaisissa muodoissaan.

Aamulla sain nukkua myöhään ja herätä linnunlauluun kiireettömästi. Aamupalalle oli loihdittu suolaista ja makeaa pienien ylläreiden kera.


Illalla rentoiltiin viisumaratonin parissa vähän ennakkoon.Perinteiseen tapaan tehtiin kierros vanhempien luona iltapäivällä. Siellä oli myös paikalla omat sisarukset ja pikkuväki.Kaappien kätköistä etsin papereita pieniin kääröihin. Teippirullat ovat viime viikolta Sinooperista.Tämä kortti paljastaa omistajansa mieltymykset ja harrastukset :)Mainio ja hempeä sunnuntai on kääntynyt iltaa kohti. Aurinkokin pilkisti mukavasti muutaman harmaan päivän jälkeen. Raitis ilma ja pieni kävely tekisivät ihan hyvää herkuttelun jälkeen.

Huomisesta alkaakin puolentoista viikon setti, johon sisältyy liikehdintää eri paikkakunnille. Toivon kovasti, että työn lomaan mahtuu muutama sisustamiseen ja puutarhaan liittyvä kohde.

Toivottavasti sinun päivääsi on mahtunut iloa ja kauniita hetkiä. Kuulemisiin!

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja mukavalta kuulosti päiväsikin!
  Kivaa äitienpäiväniltaa sinulle ja iloa viikkoosi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin erityisen kivaa myös, että äitienpäivä on toukokuussa, mukavasti kesän kynnyksellä. Aurinkoista viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Ihania kuvia.Kyllä saa olla ylpeä lapsistaan siellä ja täällä-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäreni sanoi kerran, kun katsoi vanhoja valokuvia, että eikö se äiti tunnu oudolta, kun mä olin noin pieni, ja nyt näin suuri :) Niinhän se on. Vauhdilla vuodet menevät!

   Poista
 3. Suloista tuo muffinssikuvioinen teippi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teippivalikoima on kasvanut ihan mukavasti kaupoissa. Muistan ajan, jolloi teipin piti olla mahdollisimman huomaamatonta. Nyt se saa näkyä ja olla reilusti esillä :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...