torstai 24. huhtikuuta 2014

Päivän asu ja arkikuva

Pitkästä aikaa asupostaus ja samalla arkikuvahaaste 5/5. Jäin kiinni itse teosta, ja mitäs sitä enää sitten selittelemään, kun todistusaineisto on aukoton :) Tämä nimittäin liittyy kaikkiin niihin tilanteisiin, kun ovesta pitäisi lähteä ulos.

Yleisesti meillä on yritetty noudattaa sääntöä, ettei ulkokengissä laukattaisi ympäri kämppää. Totuus on ihan toinen. Jalka on jo oven välissä, kun muistuu mieleen muutama asia. Puhelin jäi olkkarin pöydälle ja vesipullo puuttuu. Mihin jäi huulirasva ja nenäliina? Ai niin. Roskis pitäisi viedä. Radio jäi päälle, ja se pitää sammuttaa. No samalla otan keksin ja hörppään teet kupista. Klip-klop kipaistaan vain äkkiä hakemassa. Ja sitten saa ihmetellä, että mistä tätä hiekkaa oikein tulee näin paljon...


Käytän aika usein housuja, paitapuseroa ja saappaita työasuna. Nyt tosin korkkarit on astumassa kuvioihin. Saatan napata myös jakun päälle tarvittaessa, mutta tykkään myös neuleista. Kesän tullen myös hameita tulee käytettyä enemmän.

Arkikuvahaaste on kiertänyt jonkun verran blogeissa ja myös fb:n puolella. En tällä kertaa laita eteenpäin, mutta nappaa ihmeessä tästä haaste itsellesi, jos siltä tuntuu.  :)

Tässä on ollut ihan sekaisin päivistä, kun maanantai olikin pyhä. Eiköhän se viikonloppu silti tule ihan sopivaan aikaan. Löysin ruokaohjelmasta kivan jälkkäri-idean, jota aion testailla. Tekisi mieli tehdä visiitti myös uuteen kahvilaan, ja lauantaina olemmekin muuttoapulaisia.

Leppoisasti viikonloppua kohti. Aurinkoisin ajatuksin, kuulemisiin :)

16 kommenttia:

 1. erittäin hyvä asu valinta. ja khyllä..meillä harrastetaan kuule ihan samaa kenkärallia joka kerta kun on jonnekkin lähtö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kaikki on eteisessä yhdessä sumpussa, ja siitä sitten vuorotellen ravataan hakemassa milloin mitäkin tavaraa :)

   Poista
 2. Kengillä kävely sisällä kuulostaa niin tutulta! :D
  Asusi on myös tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä lääkettä tuohon pitäisi ottaa. Kaikki tavarat on muka kasassa, ja sitten tulee se viimetippa. Välillä on jo autokin käynnissä ja sieltä vielä pitää palata sisälle :)

   Poista
 3. Olen kade, että sinulle noin kauniisti istuu vaaleat housut. Ne monet ja monet kerrat olen kokeillut hommata vaaleitafarkkuja mutta miksi jalkani näyttävät niissä niin valtavilta?? Kaunis asu. Kauluspaidat on minun suokkari vaatetus tällähetkellä. KUkaan muu ei saa kengillä sisällä laukkoa mutta äiti saa, meillä ainakin, mutta teen sen salaa ;)
  Ihanaa kun huomenna on perjantai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos. Viime vuonna ostin ensimmäiset vaaleat farkut kevääksi. Ajattelin aluksi, että väri on niin arka, ettei niitä tulisi sitten käytettyä hirveästi. Nämä on muuten tosi edullinen löytö Cubuksesta :)

   Poista
 4. Tyylikäs kokonaisuus :) mutta tyylikäs ja kaunis olisit, vaikka pukisit mitä päälle. Meillä kans ravataan sisällä kurasaappaissa ympäri huushollia ja siivous päivänä saakin melkein lapioida sitä hiekkaa sitten ulos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotioloissa en oikein sitten osaakaan olla muuten kuin villasukissa ja virttyneissä oloasuissa Mistään ei saa kiristää tai puristaa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Viime kerran asupostaus taisikin olla joskus syksyllä.Onneksi mennään kesää kohti, ettei tarvitse kasata niin hirveästi tavaraa päälle. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Mukavaa päivää myös sinne. Toivottavasti aurinko paistaa ja keväinen sää hemmottelee viikonloppuna :)

   Poista
 7. Ihana kuvaus :) Mitähän sä teet työksesi? Oli mitä oli, ainakin hyvin tyylikkäänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asua saa aika kätevästi fiksailtua arkisemmaksi ja juhlavammaksi asusteilla. Toimenkuvani on siitä kummallinen, että joskus tepastellaan toppapuvussa ja joskus iltapuvussa. Vaatteet valikoituvat tilaisuuksien ja tapahtumien mukaan. Useimmiten kuitenkin perus-casual tyyli palavereissa ja tapaamisissa. Pieni vinkki tekemisiini löytyy tuolta sivupalkin about me -sivulta :)

   Poista
 8. Tosi ihana ja tyylikäs asu, sopii sinulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Mariannella on hyvä maku sopii hyvin tuo kokonaisuus-Ritva

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...