keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Geelivärit ja treffit poron kanssa

Piirtäminen voi joskus tuntua tylsältä puuhalta. Edessä on tyhjä valkoinen paperi, ja siihen pitäisi loihtia jotain aivojen sopukoista. Välillä meno voi huushollissa yltyä sirkuksen tasolle, ja peruskonstit eivät aina tehoa. Silloin on vedettävä muutama ässä hihasta. Piirtäminen muuttuukin ihan joksikin muuksi, jos homma laitetaan käyntiin kekseillä ja geeliväreillä. Kummallista, miten se muuttuikin sekunnissa innostavaksi puuhatuokioksi. Tällä kertaa tuloksena oli vappupalloja. Hauskin vaihe on tietysti, kun saa syödä lopputuloksen :)


H-hetki lähestyy. Tässä on disco-teeman asu oikeastaan kokonaisuudessaan. Kuvasta puuttuu vain pinkki paita, joka tulee farkkutakin alle. Se on menoa nyt.


Päivän lounas oli Kuksan kalakeitto. Pienen ulkoilun jälkeen lämmin lohisoppa vei kielen mennessään :)


Lounasseuraa oli myös tarjolla. Tosin seuralainen viihtyi enemmän omissa oloissaan eväidensä kanssa. 


Aurinko on paistanut täydeltä taivaalta, ja pakkastakin on päivällä ollut vain muutama aste. Meillä on ollut todella vähän lunta tänä vuonna, joten Rukan valkoiset hanget ovat näyttäneet kutsuvilta.

Päivät ovat olleet pitkiä, joten normijärjestykseen pääsen vasta loppuviikosta.  Mukavaa päivää sinulle toivottaen!

2 kommenttia:

  1. Keksien koristelu on niin kivaa!! Siihen jää ihan koukkuun! :) Teema asu näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemajuhlat ovat kivoja. Siinä syntyy tunnelma ihan itsestään, ja mukaan vielä vähän ohjelmaa. Nythän on 80-luvun värejä kaupoissakin. Tosin en yhtään kaipaa sen ajan muotia itse. Sen ajan hittibiiseistä tulee tosin nostalgisia muistoja :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...