tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tilda kevätpuuhissa

Girls just wanna have Sun! Täällä on tildailtu vähän puutarhakautta varten.  Askartelunurkkauksessa syntyi pieniä pusseja siemeniä varten. Jotenkin tätä kesäntuntua täytyy viritellä aurinkoa odotellessa.

Kävin myös puutarhavajassa penkojaisissa. Sielläkin on syytä tehdä pientä päivitystä. Aah, sitä tunnetta, kun ensimmäiset orvokit ovat purkissa :)

Eihän näillä siemenillä pitkälle pötkitä, mutta jostakin pitää aloittaa :)


Kolme pahvista rasiaa kätkevät tulevan kasvukauden ihmeitä. Aina jaksan hämmästellä sitä, kuinka pienestä voi kasvu lähteä liikkeelle, ja kohta jo kukat kukkivat rehevässä loistossaan. Mä en voi tässä nyt kesäksi muuttua. Mitä sitten, jos kaikilla olisi aina kesä. Ei tämä yhteiskunta voi pyöriä siten,että kaikilla on kokoajan kesä. Vai voiko? Mihin talvea tarvitaan? Kuka tietää?Tunnistatko siemenet........Ne ovat koristekurpitsaa.


Arvaapas mitä. Täällä ollaan taas toinen jalka oven välissä. Pientä reissua pukkaa, joten taas on saanut pakata. Olisipa kätevää, että olisi tuplatavarat. Toinen setti olisi aina pakattuna laukkuun, ettei tarvitsisi muistilappujen ja pyykkien kanssa aina leikkiä.

Laskiaistiistai tuli ja meni. En ole yhtään pullaa tänään syönyt, mutta viime viikolla sitäkin enemmän. Aivan mainiota, että porukkaan on tullut uusia lukijoita. Tervetuloa kyytiin. Talo tarjoaa neljä vuodenaikaa. Tosin ei ihan takeita ole ulos katsoessa. Joka tapauksessa fiilispohjalta mennään eikä meinata.

Kuulemisiin isolla sydämellä :)

13 kommenttia:

 1. Ihana tuo Tilda...<3 On kyllä kivaa, kun kevät on tuloillaan ja saa taas suunnitella kukkajuttuja! Olen joskus kasvatellut joitain kukkia myös ihan siemenestä, mutta nykyään en ole enää viitsinyt, kun se on niin aikaavievää hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä tosiaan omat riskinsä, kun alusta lähtee liikkeelle. Nykyään on vielä niin monipuoliset valikoimat valmiina :)

   Poista
 2. Kiitos ihanasta kommentista, jonka jätit blogiini! :) Yritin vastata siihen, mutta ilmeisesti sähläsin jotakin (kiitos älypuhelimen) ja onnistuin kadottamaan sen. Jos saat sen itse näkymään uudestaan, nii olisi kiva! Itse en osannut sitä harmikseni palauttaa. Liityin nyt myös kaiman blogiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi, ja leppoisaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Sä kirjoitat niin hauskasti :) Tulen aina niin hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän lämmittää mieltä kovasti. Jaettu ilo on aina mukavaa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Siinä se tytteli kesämekossa odottelee helteitä :)

   Poista
 5. Aivan kertakaikkisen ihastuttavan söpöstyttäviä pikku-pussukoita olet askarrellut! ♥ Tildat on ihania aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vähän lämmitellä puutarhakautta varten. Tilda-kuume ei ota laantuakseen... :)

   Poista
 6. Ihastuttavia Tilda-juttuja! :) Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...