keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Luotto-Gucci, tuoksupaperit ja ripaus keltaista

Heissulivei. En osannut päättää, kummalt puolelt jokkee ottaisin kuvan, niin räpsy tuli sitten keskeltä. Turussa ollaan, ja aurinko paistoi piiiiitkästä aikaa niin mahtavasti, että pakkohan sitä oli lähteä rannoille nauttimaan.

Samassa paketissa työtä ja huvia. Onhan siinä puolensa, mutta toisaalta se on vähän sellaista keikkumista. Yritän silti ottaa irti muutamasta päivästä makuja kaikille aisteille.


Sitten viidakkoon. Sokkarilla on ollut Kutsu kauneuteen -tapahtuma, ja siellä tutustuin tuoksuihin. Miten kätevää onkaan, että monilla merkeillä on nykyään omia nimikkopapereita. Perinteiset läpyskät testaamiseen ovat ok, mutta usein käy niin, että muutaman jälkeen ei enää muista, mitä on suihkittu mihinkin lappuun. Sisleyllä oli ihana viuhka ja Escada vei tropiikin lämpöön :)


So yellow. Onko olkatoppaukset tulossa takaisin? Nouuuu. Zarassa oli muutenkin esillä nostalgisia leikkauksia mekoissa. Tuli mieleen Suomi-filmit :)


En lähtenyt arpomaan uutta ruokapaikkaa, vaan menin di Treviin pasta-annoksen perässä. Parin viikon takaa jäi niin hyvä maku, että piti testata uudestaan. Pasta Carbonara on tuhti ja maukas suolaisuutta kaipaavalle. Tällä kertaa kokeilin kasvisversiota. Sekin oli ihan hyvää. Illalla paikka oli ihan täynnä, kun ei ollut pöytävarausta. Onneksi mahtui sekaan.


Kesäisemmät kengät olisivat nyt tarpeen. Yritin keventää pakattavaa viime kerrasta, mutta täällä olikin lämpimämpää kuin ajattelin. Asusteilla saa matkalla muutettua asua tilaisuudesta toiseen, eikä ne vie niin paljon tilaa laukussa. Guccin huivi on tuliainen Roomasta muutaman vuoden takaa.


Nyt jalkoja lepuuttamaan. Oletko muuten kävelykeikan jälkeen koskaan kokeillut huuhdella jalkoja kivennäisvedellä? Se muuten virkistää :) Voikaahan hyvin siellä Kuulemisiin!

8 kommenttia:

 1. Hauskan kuuloista puuhaa sulla on taas ollut Turussa! Kerran olen tuolla DiTrevissä käynyt ja hyvät kokemukset jäi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina kiva, kun löytää uuden luottoravintolan, jonne voi halutessaan mennä :)

   Poista
 2. No huh tuota Aurajoen vesimäärää! Me kävästiin Turussa jotain kuukausi sitten ja vettä ei ollut paljon mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vain. Nyt oli vesi aika korkealla. Ihastelin taloja joen varrella. Niissä näkyy mukavasti historia :)

   Poista
 3. ihana jakku <3 sopii tydellisesti kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ihmeestä tämä keltainen tupsahti kuvioihin? Hassua, miten jotkut värit ovat piilossa, ja sitten ne tulevat rytinällä takaisin :)

   Poista
 4. Hienot joenranta maisemat aivan kuin kesäkuva,Kaunis tuo jakku ja olkatoppaukset vielä-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta jo koivut ovat hiirenkorvalla. Siitä se kesä alkaa...

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...