maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kuplat ja ripaus Huvikummun Peppiä

Nyt on uusi valaisin vihdoin paikoillaan. Juttelin täällä jokin aika sitten uudesta tulokkaasta. Kaikki tiet näyttivät vievän Yki Nummen jäljille, joten Kuplat -mallistosta sitten valikoitui lamppu. Olen pyörinyt ja hyörinyt sen ympärillä, mittaillut katseella ja tutkinut uutta tulokasta.

Mallistossa olisi ollut muitakin värejä tarjolla, kuten syvän keltainen, punainen ja lila. Tuumailin sitten, että fiilis saattaa muuttua matkan varrella, joten ehkä tämä on turvallisempi valinta. On se jännä juttu, miten pelkästään valaisimen vaihto muuttaa jotenkin yleisilmettä huoneessa.


Valaisimen lisäksi olen ottanut ylimääräisiä koriste-esineitä pois ja laittanut niitä vintille. Nyt puhaltavat raikkaat, läpikuultavat ja modernimmat tuulet :)

Tein muuten sellaisen testin, jossa määritellään, minkälainen sisustajatyyppi olen. Yhtä selkeää ei tullut, mikä ei ole ihme. Sen sijaan olen yhdistelmä Huvikummun Peppi Pitkätossua ja Linnea Levollista.  Sen mukaan tykkään hulluttelusta. Tärkeää on lämmin tunnelma. Toisaalta tykkkään neutraaleista väreistä, levollisuudesta ja rauhallisuudesta. Täytyy myöntää, että paikkansa pitää.


Kevään tullen villaiset tyynyt  lähtevät odottelemaan uutta talvea. Nämä ovat H&M-mallistosta. Teen ystävänä valitsin tekstin Earl Grey :)


Arkikuvahaaste jatkuu kuvalla 2/5. Näitä ilman ei oikein arki tunnu sujuvan. Pisteet sille, joka keksi Post it -laput. Olen kuullut, että niiden keksiminen olisi ollut vähän vahinko. Liima ei ollutkaan tarpeeksi pitävää, joten samalla huomattiin, että niitähän voi siirrellä  ja liimailla kätevästi.

Ennen läppäriaikaa tietokoneen näytön reunassa oli aina rivissä lappuja. Tykkään siitä, että näen pienellä vilkaisulla asiat lapusta.Perinteinen kalenteri on toinen must-juttu. Puhelimeen saisi kätevästi muistutukset, palaverit ja muut tärkeät asiat. Tykkään kuitenkin perinteisestä paperisesta versiosta.
Arkikuvahaasteen laitan eteenpäin tänään Hennalle Pakkomielteet -blogiin:)


Näillä ajatuksilla kohti uutta viikkoa. Aurinko paistaa, linnut laulaa. Lämpimin terveisin, kuulemisiin :)

16 kommenttia:

 1. Kaunis uusi valaisin - selkeä ja klassinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeyttä vähän tavoittelinkin. Ihmeiden aika ei ole ohi, ja tyylilaivan nokka taitaa vaihtaa vähän suuntaa. Haaveilen myös pallotuolista, tai sellainen roikkuva olisi mahtava :)

   Poista
 2. Kiva valaisin! Tykkään! Kiitos haasteesta, toki otan vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika monessa huoneessa kristallia ja rustiikkia, joten pikkuhiljaa uudistus etenee muihin tiloihin. Kiva, jos nappaat haasteen!

   Poista
 3. Meilläkin on katseltu ja haaveiltu keittiöön uutta lamppua. Hieman on mietitty josko se olisi samanlainen kuin olohuoneen katossa roikkuvat kolme palloa.
  Ihania olkkarin tyynyjä. Itse löysin viimeviikolla tyynyn joka lähti heti mukaani ja olikin sen tekstistä ajatus tänään kirjoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös olohuoneen ja keittiön lamput samassa tilassa, joten toisen vaihtaminen vaikuttaa toiseenkin lamppuun. Tyynyillä on kätevä muuttaa sisustuksen ilmettä helposti :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Toivottavasti valoteho riittää tässä versiossa pimeinä iltoinakin talvella.

   Poista
 5. Jaamme rakkauden Earl Greyhin ja Post-It-lappuihin... ;) Kahta en vaihda...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Earl Grey on pelastanut monta kahvilakäyntiäkin, kun muuta tunnistettavaa ei valikoimasta löydy :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Katsotaan, mihin tämä muutostrendi johtaa :)

   Poista
 7. Kivan näköinen lamppu! :) Meillä miehellä on työn alla keittiön kattolamput, en malta odottaa et saadaan laitettua paikoilleen! Nykyiset on kaikkea muuta kuin tilaan sopivat :D

  Ihanaa viikkoa Marianne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaistuksella on loppujen lopuksi aika iso merkitys, kun pimeää aikaa on niin paljon. Lisäksi olisi kiva myös tykätä lampusta. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...