lauantai 15. helmikuuta 2014

Sirkusjätskiä ja pakkailua

Mitä ihmettä. Kellohan on jo lauantai. Tässähän menee ihan senat sakaisin. Kiireetön piti tulla tästä päivästä, mutta eilen lämmittelin Ellun kanojen pesässä, joten tottahan ne kaikki tekemättömät asiat pomppasivat esiin kuin sienet sateella.

Perjantaita vietimme kohtuudella. Kävimme päivällä koko perheen voimin syömässä lounaan kaupungilla. Pincho bar tapas tarjosi Välimeren makuja sopivilla mausteilla. Runsas salaattibuffet on kaikkien mieleen, ja pääruokana oli liha tai kala. Buffetista on kiva tehdä kokeiluja, ja aina jokaiselle löytyy yleensä jotain syötävää.

Illaksi sitten talo tyhjeni niin, että jäimme mieheni kanssa napostelujen pariin katsomaan lätkää. Flunssaviikon jälkeen ei kummallakaan ollut intoa lähteä rientoihin. Viltti, takkatuli ja lokoisa oleilu vetivät pitemmän korren :)

Lauantaina kävimme vielä kakuttelemassa kahvilassa. Mieleni teki mennä katsomaan Citariin Rölliä ja ottamaan kasvomaalauksen, mutta tilalle tuli "houkuttelevampaa hommaa". Pesulavuaarin viemäri oli tukossa, ja sitä oli pakko lähteä huoltamaan. Mistä ihmeestä sitä tukkaa kertyy niin tajuttomasti putkistoon. Niistä saisi monta peruukkia.

Tässä perjantaijädet penkkiurheilijoiden kisakatsomosta. Kestävyys ei riitä kaikkien lajien seuraamiseen. Olen katsellut lautailua ja muita huimapäisiä hyppyjä sekä jääkiekkoa.


Pahvisia purkkeja oli vielä jäljellä viime kesän jäljiltä. Myös paperiset pillit, lankaa ja pahvi löytyivät laatikon kätköistä.

Niin sitä jälleen pakkaillaan matkalaukkua. Sunnuntaina lähden kohti Turkua. Ihan kiva vaihtaa välillä maisemaa, kun tällä kertaa ei ole niin tiukka ohjelma. Aikaa pitäisi löytyä vähän virkistäytymiseenkin.Aion ottaa mukaan myös lenkkivaatteet. Ehkä siellä Aurajoen rannoilla ehtisi vähän ulkoilemaan. Vähän menottaisi, kun viikko on mennyt flunssan takia puolikuntoisena.

Tein muuten tulevaan discoteema-tapahtumaan muutaman löydön. Siitä se kokonaisuus rakentuu. Ensi postauksessa siitä lisää. Huomasin muuten, että meillä ei ole viikkoon paistanut aurinko. Tällaista sumuista ja vetistä on ollut. Missä se aurinko oikein luuraa? Nyt saisi vähän pilkahdella.

Hiihtoloma on alkamassa joillakin, ja seuraavalla viikolla näillä seuduilla. Meillä ei osu lomat aikataulullisesti yksiin, joten mitään isompaa reissua ei ole tiedossa. Kanaria houkuttelisi nyt kovasti. No täytyy vaan haaveilla. Eiköhän ne aikataulut vielä natsaa.

Mainiota viikonloppua sinulle ja merkillisen mukavaa olotilaa toivottaen!

2 kommenttia:

  1. Herkulliset kisaeväät. Minä katsoin tänään naisten viestiä Veso-koulutuksen merkeissä. Huoh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisakatsomossa kuluu kummasti energiaa. Melkein kuin olisi pelaamassa itse :) Heh.

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...