sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Keksikestien keskipiste ja muuta höpinää

Mulle ei enää lisää kakkua, kiitos!Nyt ei mahdu enää yhtään palaa. Nyt on vuoden kakkukiintiö täynnä. No, jos nyt ottais yhden pienen palan vielä. Jos sitä jäi vielä kaappiin, niin voinhan mä ottaa pienen palan kotiin:) Joten tässä mä nyt istun kakkupala suussa ja toinen lautasella.

Meillä juhlistettiin tänään äitini synttäreitä kokoontumalla koko poppoo kaffittelemaan. Tunnelmaan pääsimme kyhäämällä kasaan pienimuotoisen kuoroviritelmän onnitteluviisun kera. Vapiskaa Club for Five. Täällä vedettiin luomuna ilman mitään autotunea. Pientä aamukäheyttä oli havaittavissa, mutta sehän tuo vain eksotiikkaa soundeihin. Aloitettiin ja tultiin jopa maaliin yhtäaikaa. Jes.

Tulipas tässä muuten mieleen, että olin lukioaikoina (heh. vuonna kuokka ja miekka) koulun kuorossa. Silloin reksi täytti vuosia, ja me mentiin kerrostalon rappuun lauluvisiitille aamulla seitsemän aikaan hänen oven taakse. Voin kertoa, että rapussa on melkoinen tunnelma kun parikymmentä henkeä täräyttää Suomen laulun. Siinä meni monelta asukkaalta kahvit väärään kurkkuun :)


Kilisteltiin vähän kuohuvaa sankarin kunniaksi.Pöytä notkui kukkakimppuja. Ei ollut kahta samanlaista :)


Suut laitettiin messingille suolaisella ja makealla.Sankari on keittiö-ässä, joka laittelee mukaan milloin mitäkin leipomuksia. Kutimet viuhuvat vinhaa tahtia, eikä nuorempi pysy aina kävelyvauhdissa perässä.Pianolla soiteltiin muutamat serenadit, yhteislaulut ja otettiinpa mukaan myös seuraleikki.

Tänä viikonloppuna on arkiset askareet jääneet soittelemaan viulua lehdelle, kun kekkerit ovat olleet pääosassa. Välillä on aika juhlia. Kyllä sitä arkea saa makustella muutenkin. Telkkarista ajattelin vilkaista vielä Jussi-patsaiden jakamiset. Onneksi menee nauhalle, niin voi skipata pitkäveteiset kohdat, jos niitä sattuu tulemaan :)

Viikonloppuna olisi ollut leudot kelit liikunnalle. Istumisesta ja herkuttelusta on jäänyt sellaista energiaa, joka pitäisi saada purkaa nyt johonkin. Nyt pitäis olla sellainen kuntopyörä tai kävelymatto. 

Joku paljasti, että maanantai on nurkan takana. Kääk. Mä en oo valmis vielä. Mulla on monta kivaa juttua vielä tekemättä, enkä haluais valvoa koko yötä, tai voisin haluta valvoa, mutta sitten tulee heti univelkaa alkuviikosta. Mä haluan eri kalenterin. Tämä nykyinen ei mene ollenkan samassa tahdissa mun kanssa.

Toisaalta. Onneksi päästiin tänne helmikuun puolelle. Miksi tuo tammikuu tuntuu aina niin pitkältä? Miehellä olis pari työkeikkaa ensi viikolla. Eipä tiedä, jos livahtaisin matkatavaroiden mukaan ja menisin jäniksenä mukaan.

Nytpä siis toivotan sinulle perjantai-olotilaa alkavaan viikkoon tai miten se nyt meni. Joka tapauksessa uudet lukijat haluan toivottaa lämpimästi tervetulleeksi yhteiselle blogimatkalle. Saa istua etupenkillä tai takapenkillä, ihan kuinka vaan hyvältä tuntuu. Harmittelen sitä, että tie ei ole koko matkan asfaltoitu, ja paikoitellen maassa on routaa. Välillä poiketaan levähdyspaikalle ja pidetään vessatauko.

Leppoisaa seikkailumieltä toivottaen. Kuulemisiin!

10 kommenttia:

 1. Kivoja tunnelmia juhlahumusta :)
  Tuo reksin yllätys on ollut taatusti vaikuttava! Wau.

  Eiku hyvähyvä kun tulee jo maanantai! Päivän taas lähempänä talvilomaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttäriylläri jäi varmasti mieleen sankarille ja vähän muillekin :) Maanantaissa on myös se hyvä puoli, että on päivän lähempänä kesälomaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Meillä on tämä alkuvuosi ja varsinkin helmikuu sellainen, johon osuu useammat pirskeet. Toisaalta se katkaisee mukavasti arkea. Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. mukavan näköiset juhlat teillä ollut siellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä sanotaan, ettei makeaa maha täydeltä, mutta toisin kävi :)

   Poista
 4. Kiva postaus:) Jos vaan löydät noita erilaisia kalenterita, niin ilmoittele, sillä tarttisin itsekin sellaisen:D
  Hymyjä viikkoosi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha-haa. Ovat painaneet liian pienen erän noita kalentereita, kun ei kaupoista löydy. Lupaan vinkata, kun tulee vastaan :) Mukavaa viikkoa!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...