torstai 9. tammikuuta 2014

Pulahdus Ricen värikylpyyn

Näin siinä sitten käy, kun kesämuistelot piknikin parissa laittavat vipinää kinttuihin. Innostuksissani laitoin kotona tuulemaan ja vähensin esillä olevien tavaroiden määrää. Sitten nurkkiin alkoi kaipaamaan kuitenkin jotain väripilkkua. Alitajunnan syövereistä muistin, että Rice ei yleensä väreissä säästele, ja sieltä saattaa löytyä jopa tulevan kesän inspiraatiot, Tässä tuleekin värikylvyn satoa :)

Vartaita ja pieniä naposteltavia voisi tehdä myös tulevana viikonloppuna. Kyllä tässä pieni palkinto onkin paikallaan. Kaksi ensimmäistä arkipäivää menivät ihan sutjakkaasti, mutta torstai olikin jo kovempi pala. Päivärytmi on ollut vähän hakusassa, mutta eiköhän tästä vauhtiin vielä pääse.

Olen aloittanut vähän säännöllisemmän liikkumisen ja ulkoilun. Lähteminen on vähän tahmeaa, mutta raittiin ilman jälkeen tuntuu kuitenkin ihan hyvältä. Lähistöllä on muutamia ihan hyviä ulkoilureittejä, mutta monista puuttuu valaistus. Pitäisi varmaan olla joku otsalamppu käytössä. Tällä säällä ei huomaa myöskään kunnolla vastaantulijoita, ja vasta kohdalla meinaa pompata metrin säikähdyksestä (ellei koirat jo hauku ennakkoon meikäläistä)

Viikonloppuna on se hyvä puoli, että pääsee "valoisana" aikana liikkeelle, ja yritän hakea vaihtoehtoisia reittejä, ettei kyllästy näihin samoihin polkuihin.

Ensimmäisen työviikon aikana myös kalenteri alkaa asettua jonkinlaiseen järjestykseen. Muutamia työmatkoja on tiedossa, visiittejä lähipaikkakunnille, matka keväällä Rukalle ja Turussakin pitäisi piipahtaa. Myös laivaristeily on suunnitelmissa. Tuttuun tapaan tiedossa on tiukkaa kiipeämistä pystysuoraa seinää ylös vähemmällä hapella ja välillä vapaata pudotusta.

Tänään yritän pysytellä tasaisella, jos siihen mitenkään pystyy vaikuttamaan. Kaikkea mukavaa herkkupalojen kera päivääsi toivotellen :)


Kuvat: Rice http://www.rice.dk/

9 kommenttia:

 1. oi, miten virkistävä keväinen värikylpy! Pakko tästä harmaudesta huolimatta on uskoa kevään joskus koittavan.
  Voi että, pääset Rukallekin! Meillä jää tänä talvena Lapin reissu väliin, polvi ei nyt salli niin pitkää automatkaa :(
  Aikaisemmassa postauksessasi oli se ovistoppari-pöllö. Mun oli ihan pakko saada sellainen, Ihanaiset-verkkokaupasta löysin ja nyt hän istuu tuossa sohvan selkänojalla kissojen seurana! Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löysit pöllön kotiisi! Onhan sinne Rukalle tosiaan autossa istumista. Se siinä onkin puuduttavin osio. Onneksi toisaalta keväällä on jo tiet sulaneet ja kevättä ilmassa :)

   Poista
 2. Hauskoja ja inspiroivia kattauksia :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä oli ihanan herkullisia värejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kotona melko vaalea sisustus, mutta välillä kaipaisi kunnon väri-iloittelua!

   Poista
 4. Oi, ihanan värikkäitä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin testata, jos osaan enää tänä talvena nimetä muita värejä kuin harmaan eri sävyt. Vitsi-vitsi :)

   Poista
 5. Aivan ihanat kuvat!!! Niin fiilistelyt!!! ❤ Toistan taas itteäni mut niiiiin IHANAT!!! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...