maanantai 20. tammikuuta 2014

Pakkaamista ja reissailua

Nyt pitäisi olla kaikki vaatteet silitetty ja suurin piirtein pakattu. Kaikkien näiden vuosien jälkeen otan edelleenkin liikaa tavaraa mukaan. Nuorempana lähdin lähes kahta kättä heiluttaen, mutta nykyisin olen mukavuudenhaluisempi. Pienelläkin reissulla laukku pursuaa, jos ottaa paksumman oloasun mukaan. Illalla pitää saada loikoilla pitkän päivän jälkeen löysissä vaatteissa, jotka ei kiristä tai purista.

Tiistai-aamuna kukonlaulun aikaan kääntyy nokka kohti Jyväskylää ja sitten Kouvolaan.Ollaankin mieheni kanssa vuorotellen reissussa tällä viikolla. Kouvolassa en ole käynyt koskaan aikaisemmin. Oletteko muuten miettineet, mikä kotipaikkakunnallasi on parasta. Minkä kohteen näyttäisit satunnaiselle kävijälle? Se saattaa nimittäin olla jotain sellaista, mitä ei esitteistä löydy. Ohjelma tulee olemaan tiukka aikataulullisesti, joten omia polkuja ei hirveästi pääse seikkailemaan, mutta eiköhän sitä pientä tuntumaa saa silti.


Ilman naposteltavaa ei tälläkään kertaa auto starttaa pihasta. Jotain suolaista, jotain makeaa. Otan usein myös oman teepussin mukaan. Energiapatukat antavat myös tarvittaessa pikaenergiaa, jos syöminen viivästyy.


Ai niin. Tämän huivi on suhteellisen tuore löytö. Kevään mallistoa 'a la KappAhl. Aika iso se on kooltaan, joten kesällä käy lähes hartiahuivista.


Musa ja kuulokkeet ovat myös must-tavaraa reissussa. Mun ei tarvitse olla kuskina, kun meitä on kolmen porukka, joten biiseillä pääsee muihin maailmoihin hetkeksi.


Tässä vielä talvisia otoksia sunnuntailta. Jäällä oli rohkeita kulkijoita, vaikka kestävyydestä onkin varoiteltu kovasti.


Nyt ei olla Hollannissa, vaan ihan paikallisessa kotiseutumuseossa. Siellä on paljon vanhoja puurakennuksia ja mm. tämä tuulimylly.


Nyt taitaa olla se aika, jolloin pienet siivekkäät tarvitsevat ruokatarjoilua seisovasta pöydästä.


Kunhan tämän viikon koitoksista selvitään, niin lauantaina olisi tiedossa tuparit. Kuun vaihtuessa alkaa muutenkin varsinainen juhlaputki. Pyöreitä vuosia ja synttäreitä on tulossa useampia.

Toivottavasti viikkosi on lähtenyt ilman suurempia nykimisiä käyntiin. Kaikkea mukavaa päivääsi toivotellen. Kuulemisiin!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää laittaa useampi kello pirisemään, ettei käy hassusti aamulla :)

   Poista
 2. Mukavaa reissua sinulle, ihania vaatteita vilahteli kuvissa ja voi, niin kauniita talvimaisemia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiveja alkaa olla niin monta, että osasta pitäisi varmaan luopua. Minkäs tekee heikkoudelle :)

   Poista
 3. Mihis sie suuntaat Kouvolassa? Kouvolassa pari ihanaa sisustuskauppaa, Dreams ja Mokka sekä ei ihan keskustassa, Kaarnasydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä vinkeistä. Sen verran tiedän, että yöpyminen on ainakin Vaakunassa. Toivottovasti ehtisin käymään jossain kivassa putiikissa. Ihan kiva lähteä avoimin mielin katsomaan uusia paikkoja :)

   Poista
  2. Vaakunasta kipaiset helposti Dreamsissä...ihan lähellä =)

   Poista
 4. Minä myös pakkaan aina reilulla kädellä. Ei ole kiva reissussa harmitella jotain kotiin jäänyttä sittenkin tarpeellista ;). Ihana tuo huivi. Hyvät klassiset värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykästynyt tuon huivin väreihin. Merihenkisyys taitaa jatkua tänäkin kesänä :) Pakkaaminen on kyllä taitolaji. Sitä pitäisi opetella koulussa. heh. Tosiaan varmuuden vuoksi tulee otettua kaikkea mukaan :)

   Poista
 5. Mukavaa reissua! Niin ja tosi kaunis tuo huivi :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...