maanantai 13. tammikuuta 2014

Lovisa Burfitt -fashion ja Pariisi

Voilà, ladies and gentlemen! Pieni pala Pariisia viekotteli tänään vallattoman huolettomalla siveltimellään. Tässä pieni maistiainen Rörstrandin astiasarjasta design by Lovisa Burfitt. Astiasarja on nimeltään Mademoiselle Oiseau, ja ilmestymisestä on jo pari vuotta. Siitä huolimatta jaksan ihastella edelleen Burfittin taidokkaita piirroksia. Astiat on suunnitellut Anna Lerinder.

Lovisa Burfitt on ruotsalainen kuvittaja ja muotisuunnittelija Kattava valikoima mielenkiintoisia piirroksia löytyy linkistä: Lovisa Burfitt  

Hänen luomuksiaan löytyy kansainvälisistä muotilehdistä ja Tukholmassa voi ihailla trendikkäissä paikoissa myös hänen seinämaalauksiaan. Repertuaariin kuuluvat muotivaatteiden ja astioiden lisäksi asusteet, meikit, matkailu, sisustaminen jne.


Monet luonnokset, suunnitelmat ja vedokset ovat herkullista taidetta. Olen ihaillen katsonut mm. Manolo Blahnikin värikynillä tehtyjä luonnoksia kengistä tai Karl Lagerfeldin nopeita viivoja paperilla. Muutamalla sipaisulla, värillä ja varjostuksella taiotaan paperille ihana illuusio, jonka toiset osaavat jopa muuttaa kankaiden avulla vaatteeksi :) 

Nyt lähdenkin nauttimaan pakkaspäivän raittiista ilmasta. Aurinko paistoi tänään kirkkaalta taivaalta. vihdoinkin! Leppoisaa alkanutta viikkoa sinulle :)

Kuvat: Rörstrand, Clothia, Piirrokset ja kuvitus: Lovisa Burfitt

2 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...