torstai 16. tammikuuta 2014

Cliniquen apuri, unelmahuone ja farkkuproblems

Miten pärjäsinkään ennen tätä meikkipussin pientä apulaista? Kotioloissa meikäläinen menee ihan luomuna, mutta välillä on vain yritettävä keksiä pikakonsteja. Sain joululahjaksi setin, jossa oli Cliniquen ripsari ja tällainen seerumi silmille. Putkilon päässä on pieni pyörivä kuula, joten sitä on helppo levittää. Aah, mikä viilentävä vaikutus sillä on, ja oikeasti tuntuu siltä, että silmäpussit vähän oikenee.

Mikä näissä tuotteissa oikein maksaa. Kultaako niihin ripotellaan? Mitä pienempi purkki, niin sitä kalliimpi tuntuu olevan. Mummoni levitti aikoinaan kasvoille naamioksi raakaa kananmunaa ja antoi sen kuivua hetken aikaa ja sitten pesi pois. Hän pyyhki myös välillä hedelmillä kasvoja. Oli muuten siloiset posket vielä yli 80-vuotiaana :)


Tässä on viikonlopun inspiraatiokuva. Yks tällainen tilaukseen kiitos. Mitäpä tätä kuvaa turhalla höpinällä vesittämään :)

Elle mat & vin/Lena Granefelt

Vaihdoin tunnelmavalojen paikkaa eilisen jälkeen. Ensin laitoin ne lipaston päälle, mutta nyt muutin ne roikkumaan verhotangosta.


Tänään tsekkasin myös farkkujen tilanteen. Ei hyvä. Olen tosi huono ostamaan farkkuja. Niiden pitäisi jotenkin istua takapuolesta niin, että ei näytä siltä, että on tullu murot uikkareihin. No eihän niistä  peileistä nää kunnolla. Kerran naksautin yhden niskanikaman, kun yritin kummallisissa asennoissa katsoa istuvuutta. Eipähän tarvinnut mennä kiropraktikolle. Otan kyllä makutuomarin mukaan :)


Tämmönen farkkutakki löytyi myös kaapista. Miksi en ole käyttänyt sitä vuosikausiin? En ole raaskinut heittää poiskaan. Katsoin muuten kerran dokkarin farkkujen valmistamisesta ja niiden historiasta. Ihan mieletöntä, että työmiesten vaatteesta tuli tällainen kestohitti. Yksi historiallinen seikka myös yllätti. Vetoketjun ompeleminen farkkujen etumukseen oli aluksi järkytys monille tahoille. Farkuissahan vetoketjun ympärys on tikattu näyttävällä ompeleella. Aikaisemmin vetoketju oli piilotettu huomaamattomasti, ja nyt siveyspoliisit pitivät tällaista huomion kiinnittämistä etumuksen tikkaukseen vallan vulgäärinä.


Tässä on tämän päivän herkkulöytö. Oli niin ihanat kuvat resepteistä, että oli ihan pakko saada. Sanakirja täytyy paikoitellen ottaa esille, mutta eiköhän jotain osaa loihtia ihan kuvien perusteellakin.


Tässä tämän päivän kuulumiset. Onkos siellä jo omenainen olo viikonlopun kynnyksellä? Nyt täytyy mennä, sillä kohta alkaa jumppahetki. Kyykkyyn-ylös-kyykkyyn-ylös. Ja sitten sauna lämpiämään. Ensi viikolla on työreissu, ja sitä ennen pitää saada akut lataukseen. Kaikkea suloista päivääsi toivotellen :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Yritin löytää sellaisen hmm. salonkikelpoisen tavan ilmaista asian :) Leppoisaa viikonloppua sinulle!

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...