maanantai 6. tammikuuta 2014

Bikinit ja kanakeittoa

Nyt se on todistettu, että päätöksenteko toimii, eikä vaatinut edes suuria ponnistuksia. Ei tästä mitään talvea tule, joten päätin sitten aloittaa kesän. Kaikki tarvittavat varusteet on lähes 90 prosenttisesti valmiina. Kaivelin kaapista esille bikinit, aurinkorasvan, hellehatun ja sandaalit.Taustalla soi Kevyesti altaanreunalla -lista ja virkistävä drinkkitilaus on jätetty. Aah. Palvelu on ollut vähän hidasta, mutta se johtuu varmaan loppiaisesta, kun moni kauppa on kiinni. No, mihinkäs tässä kiire. Tiistaina vasta töihin.

Luin juuri tässä muutama päivä sitten, että pitää ajatella positiivisesti ja tehdä päätöksiä oikeaan suuntaan. No sehän toimii. Ulkona on tosin pimeä, mutta eihän Espanjassakaan ole illalla valoisaa. Ulkona voisi olla vähän lämpimämpi, mutta eihän nyt täydellistä kesää ole koskaan. Plussan puolella kuitenkin mennään. Jeee. Jos nyt yksi pieni asia (helle) puuttuu, niin ehkä voin elää sen kanssa, kun muut taravikkeet on valmiina :)


Ja sitten se arkisempi versio. Selailin tässä Elloksen luettelon kesäkuvia ja ajatus luiskahti joulun aikana hartaasti kerättyyn herkkumakkaraan. 

Kipaisin huolestuneena vaatekaapille tarkastamaan bikinitilanteen. Arvasin, että ne oli kutistunu viime pesussa. Tässä ei nyt auta itku markkinoilla, vaan kertakaikkinen lepsuilu päättyy tähän. Kylmähän siinä tuli sitten värjötellessä, joten lohdutin itseäni lämpimällä kanakeitolla. Seuraavaksi laitan ilmoituksen lehteen. "Annetaan huolella kerätty joulumakkara hyvään kotiin".


Rantsufiiliksestä en aio luopua. Täällä ollaan valmiina kevään ja kesän tuoksuihin. Oikeasti nyt täytyy ryhdistyä. Levottomat jutut piiloon. Asialliset kamppeet pitää silittää valmiiksi, kun aamulla ei ehdi.
Sinulle toivotan mainiota alkuviikkoa lempein ajatuksin

11 kommenttia:

 1. ;'D REPS!!!
  annetaan joulumakkara hyvää kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa. Vähän levottomat jutut, mutta antakee armoo :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Täytyy vähän fiilistellä välillä räntäsateessa :)

   Poista
 3. Ihana kirjoitus, sai hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa päivää ja alkanutta viikkoa sinulle :)

   Poista
 4. ihania kuvia ja muutenkin piristi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki konstit ovat sallittuja, kun pitää kaivautua synkkyydestä päivänvaloon :)

   Poista
 5. Hymy huulilla luin tarinaasi, taidetaan mekin ottaa mökki jo poijes talviteloilta ja alkaa mökkeilemään, ei taida talvea tulla :) Hyvpätää vaan suoraan kevääseen ja sit ihanaan kesään!!! Mikä näissä uusissa koneissa on vialla kun meilläkin vaatteet vaan jotenkin kutistuu heheheh auttaisiko siihen kanakkeitto jotain tänään söin ja nyt on jo karmee nälkä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo enää takuu voimassa meidänkään koneessa, että vois viallisen vaihtaa toiseen :)

   Poista
 6. Ihana postaus, todellinen hyvän mielen! :) Täällä pakkaillaan ja viimeisiä hankintoja vielä tehdään tukkaputkella, jotta saa kohta pari viikkoa hengähtää. :) Ja malttamattomana kesää myös odotellaan! :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...