tiistai 17. joulukuuta 2013

Tähtihetkiä

Vihdoin meilläkin päästiin kuusen kimppuun. Viikonloppuna tosin jo haettiin, mutta eilen vasta laitoin koristeita. Vieläkin laittelen sitten matkan varrella muutamia juttuja oksille, mutta alkuun on päästy.

Eipä uskoisi, että muutaman päivän päästä taas alkaa päivä pidentyä. Sateisena ja pilvisenä päivänä tuntuu siltä, että aurinko on mennyt ihan hukkaan. Onneksi kohta on kesä talven keskellä :)


Tässä joulupalloja vuosien varrelta. Isoimmat pallot laitan ehkä tarjottimelle. Tänä vuonna kuusi on pieni ja siro, joten koristeetkin ovat vähän pienempiä.


Pieniä koristeita kuuseen laitan kanelitangoista ja kuivatuista appelsiiniviipaleista.


Pitsi on ollut oikeastaan pääteema muutamana vuonna. On ollut tärkättyjä koristeita, pitsinauhaa sellaisenaan ja pitsillä koristeltuja palloja.


Sitten latvatähteen. Halusin vähän vaihtelua, ja aivan ihanaa inspiraatiota sain seuraavista blogeista. Paperista ja pahvista saa kaikkea mukavaa. Niinpä tein tähdeksi yhden harjoitusversion, ja lähden sitten Sinooperiin hakemaan lopullisen paperin, kun mainostivat tänään lehdessä askartelutarvikkeiden olevan meillä -40%.
Tähtivinkit:  Juhlahuuma  Projekti Verkaranta


Toivottavasti siellä on jouluvalmistelut mukavalla mallilla. Jotain pientä puuhastelua on täällä meneillään, mutta muuten saakin sitten joulu tulla.Olisi muuten mahtavaa kaiken valmistelun ja syksyn kiireiden  jälkeen mennä ennen pyhiä sellaiselle rentouttavalle kylpyläkäynnille. Olisi kasvohoitoa, hierontaa, poreita ja  kaikenlaista hemmottelua. Aah. Sitä jäänkin tähän haaveilemaan :)

9 kommenttia:

 1. Minulla on ajatuksena hankkia vielä pitsitähtiä kuusta varten. Huomenna pikainen ostoskierros putiikissa, josta niitä saa valmiina :). Hemmotteluviikonloppu ennen joulua olisi ylellisyyden huippu. Taitaa mennä joulusiivoja tehdessä, harmi ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin todellisuutta on joulusiivous. Missähän se palveluskunta on silloin, kun sitä tarvittaisiin ;)

   Poista
 2. Meillä oli pakkaillaan viikonloppuna matkalukut ulkomaanmatkaa varten. Ei oo joulustressiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa vaihtelua. Joulumatkalla on mukava ladata akkuja kevättä varten :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Meillä on joulukuusen koristeiden tyyli muuttunut matkan varrella. Vaihtelu virkistää ja makukin muuttuu iän mukana. Vanhempien luona on kuusi pysynyt samanlaisena oikeastaan aina. Siellä on ne tutut koristeet ja askartelut lapsuudesta :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tähän aikaan pitäisi muuten olla Pariisin tai New Yorkin maisemissa ihailemassa joulukoristeita. Toisaalta se tietäisi viimaa kukkaron tienoilla :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...