lauantai 21. joulukuuta 2013

Sisusta kahvisäkillä

Jostain tarttis saada lahjapussi. Pitäisiköhän sellainen väsätä, ettei vaan jäisi mitenkään viimetippaan? Kääk. Nythän on viimetippa. Vannoin jo mielessäni, että nyt on sitten jouluaskartelut tehty tältä vuodelta, ja nyt alkaa oloneuvoksen kissanpäivät. Ja katinkontit. Niinhän se menee, että vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee. Toinen käsi on kaukosäätimellä ja toinen hypistelee kankaita pahvilaatikossa.

Tähän hätään tarvitaankin sellainen perinteinen kahvisäkki, mutta mistäs tällainen teenjuoja sellaisen taikoo? No kävin kuitenkin maiskuttelemassa säkkikankaasta tehtyjä juttuja, koska se materiaalina muutenkin kiehtoo kovasti. Säkkikangasta myydään kyllä ihan metritavarana kaupassa, mutta nyt pitäisi olla ripaus eksotiikkaa, eikä haittaa, jos pussiin on muutama kahvipapu jäänyt norkoilemaan.

Kävinpä sitten kurkkimassa ideoita, ja Robert's Coffee on kunnostautunut kahvisäkkien uudelleenkäytössä oikein oman Coffert Lifestyle -malliston kera. Ohessa pari linkkiä aiheesta, jos tekee mieli vilkaista valmiita tuotoksia.

Coffert Collection
Robert's Coffee
Glorian sisustusvinkit 

Kuva: Robert's Coffee

Kotinurkilla on aivan ihana pieni kahvikauppa nimeltään Liisa Koski, jossa käyn varsinkin joulun aikaan usein. Se on aivan pikkuruinen putiikki, joka on täynnä pieniä, vanhoja esineitä, pannuja, vaakoja, suklaata, kahvia, teetä ja erikoisuuksia. Ostan sieltä välillä irtomyynnistä suklaata. Kävin täydentämässä teevarastot jouluksi, ja siellä jauhettiin tuoretta kahvia pavuista. Se tuoksu on aivan mielettömän herkullinen.

Ja sitten lopuksi huippu-uutinen. Tänään on talvipäivänseisaus. Seisauksella on ihka oma kellonaika, joka on 19.11. Suomen aikaa. Nyt vähän rumpujen pärinää, torvisoittoa ja ilotulitusta. Aion hyppiä sohvalla, pöydällä ja tehdä muutaman kuperkeikan, vaikka muutama nikama paukahtaisi. Päivä alkaa siis pidentyä, ja sehän tietää kevättä. Nyt voin jo aistia, kuinka kukkasipulit hykertelevät tyytyväisinä. Jos nyt puutarha näyttääkin tällä hetkellä synkältä kuin sateenpieksemä lehmänläjä, niin se on vain huijausta. Siellä on jo kevät ottamassa vauhtia! Tämä on juhlan paikka.

Jäänkin nyt sitten tänne venyttelemään nikamia ja lämmittelemään säikähtäneitä lihaksia. Ei siis kannata matkia ja hyppiä pöydällä. Siinä voi käydä huonosti, ja sitten on jouluna jalka paketissa. Olkoon tämä siis hyvä huono esimerkki :) Kuulemisiin, ihanuudet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...