maanantai 16. joulukuuta 2013

Napostelut ja jouluarvonnan voittajat

Uusi viikko ja uudet sävelet. Eilisestä  jäikin muutama joululaulu pyörimään niin sitkeästi päähän, että radiota ei tarvitsekkaan tänään kuunnella. Kauneimmat joululaulut on meillä ollut lähes jokavuotinen perinne. Muutaman kerran on vain jäänyt väliin. Tälläkin kertaa oli porukkaa todella paljon. Musiikistahan voi nauttia vaikkei laulaisikaan mukana. Nuorempana tuli oltua mukana muutamassa kuorossakin. Niin, ja tuleehan sitä SingStarin parissa vietettyä välillä häpeätuokioita.Tosin nykyisin tuntuu siltä, että kurkusta kuuluu pelkkää pihinää :)

Sitten arvontaan. Jouluarvonnassa oli mukana kaksi tuotetta.  Arpaonni suosi yön hämyisinä tunteina seuraavasti. Zelected by Houzen valkoisen kaitaliinan voittaja on Laura-Heinässä heiluvassa -blogista. Gant -pyyhkeen on puolestaan voittanut Annika Karkkipurkki-blogista. Paljon onnea voittajille!! Olen yhteydessä voittajiin sähköpostitse. Arvontojen suhteen pidän kinkunsulattelutaukoa joulun aikana, mutta uuden vuoden puolella laitetaan taas uudet palkinnot jakoon.


Tällaisia herkkuja sitten tuli sujautettua pussiin Punnitse ja Säästä -putiikista. Avajaispäivänä kävi sellainen kuhina, että pieni tovi vierähti herkkujonossa. Tykkään kovasti viikunoista, ja erityisesti kuivattuina käytän niitä myös salaatissa. Nämä vauvaviikunat olivat pieniä ja söpöjä.


Illan tunteina innostuin vielä leipomaan pitkästä aikaa kääretorttua. Täytteeksi tuli ranskalaisia pastilleja kermavaahtoon sekoitettuna.


Katsoin muuten viikolla Ruotsin versiota Leivotaan -ohjelmasta. Siinä oli tehtävänä valmistaa unelmatorttu. Tuomarit sitten arvostelivat ulkonäköä ja makua. Tortun sauman pitäisi olla kuulemma keskellä alapuolella. No tässä nyt sauma on ihan sivussa, mutta mitäs pienistä :) Tällä pikatortulla ei olis päässyt varmaan jatkoon, mutta kyllä se pelliltä hävisi silti aika vikkelään.


Nyt sitten arkisen aherruksen pariin. Toivotan sinulle makoisaa päivää ja pehmoista valmistautumista jouluun. Kuulemisiin, ihanat!

12 kommenttia:

 1. aivan ihania herkkujja taasen. tuota torttua pitää kyllä koklata. ja onnittelut voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä torttu on meillä kestosuosikki, ja niin nopea tehdä. Ranskalaiset pastillit tuovat siihen mukavan pirtsakan maun :)

   Poista
 2. Mahtavaa!!! Juuri tuon kaitaliinan toivoinkin voittavani :) Kiitos kiitos <3 sähköpostia laitettu. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi, mitä unelmatorttua, vesi tuli kielelle kun katsoi:) Kivaa maanantaita sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantai ei tunnu niin maanantailta, kun lautasella on kääretorttua :) Ihanaa päivää myös sinulle!

   Poista
 4. Tämä oli kyllä niin kiva viikonaloitus! Kiitos vielä! :) Ja kuulostaapa ihanalle tuo kääretortun täyte… nams! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut vaan sinne ja mukavaa viikkoa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...