keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Lexington kutsuu pöytään

Täällä on mietitty kuumeisesti joulupöytään jonkinlaista kattausideaa. Niinhän siinä käy, että soutaminen ja huopaaminen eivät vie eteenpäin. Jano tulee vain veneessä istuessa ja naama palaa auringossa :) Jos laittaa liikaa koristeita, niin sitten ei pöytään oikein muuta mahdukaan. Toisaalta ruuat voisi kattaa apupöydille, mutta sitten joutuu aina erikseen lähteä hakemaan.

Mutta ei kait sitä sitten selviä ilman trafiikkia. Täytyy vain laittaa kyltit ja merkitä ohituskaistat. Niinpä pitäisi sitten jotenkin tasapainotella. Toisaalta myös kattausastioiden muodolla on merkitystä. Matala ja laakea vati vie ison tilan. Olisikin kätevää saada salaatit kerrosvateihin.

 Lexingtonin joulussa on annos tuhdin lämpöistä punaista ja sellaista mökkihenkeä. Tyylikkyyden seassa on rempseä ja rento meininki. Voisin kuvitella olevani näiden kuvien perusteella jossain tunturin juurella vaikka kelomökissä. Ei sitten taida lunta tulla jouluksi muuta kuin Lumiukko-ohjelmassa aattona. Btw. Lumiukon jatko-osa tulee myöskin tänä vuonna telkkarista :) Moni lapsukainen saa varmasti lahjaksi tänä vuonna talviurheiluvälineitä. Olisihan se mukava, jos niitä pääsisi testaamaan.

Kuva: Lexington

Kuva: Lexington

Kuva: Lexington
Olen muuten nähnyt viikon aikana useamman ruokaohjelman, jossa täytetään iso kalkkuna. Meillä ei ole koskaan valmistettu isoa, täytettyä kalkkunaa jouluksi. Toisaalta olen nähnyt kuinka Mr. Beanille kävi siinä hommassa. Kello hävisi kalkkunan sisälle täytteiden mukana, ja kohta jo hortoiltiinkin kalkkuna päässä :)

Tänään on siis vuorossa ruokalistan teko. Homma pitäisi hoitaa ajoissa pois, ettei tarvitse sitten mennä kärrysumppuun käytäville viime tipassa. Tosin, jotain kumminkin unohtuu, ja aattona saa odotella kymmenen metrin jonossa yhden kermapurkin kanssa. Nimimerkillä kokemusta on :)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Hauskaa päivää sinulle!

2 kommenttia:

  1. Jotain romanttista noissa kuvissa.Sellaset hyllyt pöydän päällä auttaisi mutta miltähän se näyttäisi-Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se toisi varmasti lisätilaa kattaukseen,varsinkin jos olisi sellainen väliaikainen ja irrotettava ratkaisu.

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...