perjantai 13. joulukuuta 2013

Hyasintti ja päivän seikkailut

Tervehdys kaikille :) Perjantai on katettu, ja aion napsia tästä seisovan pöydän tarjonnasta mieluisimmat herkut naposteltavaksi. Täytyy kyllä myöntää, että alku on ollut vähän tahmea. Yöksi luvattu myrsky piti lupauksensa, ja meno olikin sen mukaista. Aamua sulostuttivat pienet hyasintit ja elämän ihmeet. Miten tuollaisesta sipulista voikaan ponnistaa ylös kaunis ja tuoksuva kukka.

Tässä pieniä jouluvalmisteluita:

Joulukortit ovat postissa ja paketit lähteneet matkaan
Tänä viikonloppuna on aika tehdä tilaa joulukuuselle
Joulusiivouksen seuraava kohde on sauna
Illallinen valmiissa pöydässä houkuttelee. Täytyypä heittää villasukat nurkkaan ja ottaa mekko ja korkkarit esille
Kauneimmat joululaulut - tilaisuus kutsuu sävelien pariin
Tänään "hyppään" hetkeksi myös pelien maailmaan. Menen tapahtumaan, jossa esitellään pelialan uusia tuulahduksia, retropelejä, laitteita ja uusia tulokkaita. Eniten kiinnostavat kuitenkin seminaarin puheenvuorot, joissa kerrotaan menestystarinoista ja onnistumisista. Kyllähän tuo Rovio on onnistunut aika lahjakkaasti levittämään Angry Birdsit kaikkialle. Mutta onhan sieltä tulossa muitakin seuraajia. Matkaan siis avoimin ja uteliain mielin tutkimaan tarinoita ja sisältöjä, ja jätän tekniset kysymykset..köh-köh-kröhöm...väliin ;)

Ihanaa päivää sinulle toivotellen :)

6 kommenttia:

 1. Voi ku kauniita kuvia! <3 Niin kaunis tuo hyasintti upeassa lasissa! Sä oot niin taitava luomaan kuviin tunnelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle :) Olen aina tykännyt näpertää kaikenlaista. Tunnelma on muuten sellainen asia, joka on ollut aina minulle tärkeä, oli sitten kysymys kodista, työpaikasta tai matkailusta :) Joskus oikean tunnelman löytäminen on pienestä kiinni, vaikka ikkunan sijainnista tai esineen paikasta. Esimerkiksi asuntoa etsiessä sen vain tietää, kun huoneisto tuntuu omalta :)

   Poista
  2. Totta, joskus se on hyvinkin pienistä asioista kiinni! Kopsasin muuten tämän -hyasintti viinilasissa- idean, huomenna laitan kuvia blogiini :)

   Poista
  3. Täytyypä tulla blogiisi kurkkimaan. Mukavaa lauantai-iltaa sinulle :)

   Poista
 2. Ihanan mukavaa joulun odotusta sinulle. Kiva kuulla, että melkein jo joulu valmis. Hyvää Joulun odotusta sinulle ja lukijoille. Kiitos ihanasta ja innostavasta blogista-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein suloista joulun odotusta myös sinulle. Viikon päästä alkaa myös päivä pidentyä, ja matka kevätä kohti alkaa. Ihanaa, kun käyt visiitillä blogissani :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...