keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Hiiriä, ihmisiä ja muuta sekamelskaa

Nonii. Nyt on sitten ihan voittajaolo. En kuitenkaan voittanut 800 metrin aitoja, enkä edes 400 metrin. Ei mulla olisi varastossa edes tilaa niille. Polttaisin ne kuitenkin takassa. Tänään nautin hitaasti ja hartaasti ranskalaista suklaakakkua päivän päätteeksi, ja sekös saa suun messingille. Olin kyllä ansainnut jokaisen murusen.

Päivän mehut meni ideointipalaverissa, ja sen jälkeen olikin takki niin tyhjä, että oli pakko suunnistaa lähimpään kuppilaan syömään. Tarjolla oli sellainen uunimakkaraelämys, että tyydyin järsimään ylähuulta. Sen sijaan käänsin ajatukset muualle. Tälle päivälle oli sovittuna tärskyt äidin kanssa, ja kävimme sitten muutamassa jouluputiikissa.

Maria Drockila avasti myös tänään täällä joulukaupan, jossa oli aivan ihania kynttilöitä. Tässä tosin päivän pehmoiset palleroiset. Hiiri on niin maiskis ja pupu ja possu lurpsis.


Kävimme sovittelemassa myös pipoja ja huiveja. Karvatupsuja oli todella paljon, mutta kun meikäläiselle ei vain tunnu sopivan tällainen malli yhtään. Baskeri jotenkin tuntuu sopivan paremmin. Ehkä se johtuu pään muodosta tai sitten sitä vain kuvittelee niin.


Tämän huivin kanssa oli niin kahden vaiheilla. Se olisi sopinut villakangastakin kanssa värien puolesta hyvin, ja materiaali oli pehmoista. Ei päätöstä - ei ostosta - ja kukkaro kiittää :)


Sitten tulikin vastaan kahvilaongelma. Yhdessä paikassa on aivan paras tunnelma, mutta siellä ei myydä kivoja leivoksia. Toisessa on hyvät leipomukset, mutta tunnelmaltaan se ei ole niin kiva. Olisi varmaan pitänyt hakea eväät ja mennä toiseen paikkaan syömään ne. Sitten tuli kompromissi, ja valitsimme kahvilan, jossa oli ranskalaista suklaakakkua.


Tänään onkin monta aihetta tyytyväisyyteen. Hanskat pysyivät tallessa, ei tarvinnut yrittää taskuparkkia autolla, muistin ladata puhelimen akun aamulla, laukussa oli varakynä, kun toisesta loppui muste, näin eläkeläisten esittämää riverdancea ihan vahingossa ja aurinko paistoi kirkkaasti päivällä.

Nyt täytyy kokeilla paria taikatemppua, ja jos menee pieleen niin laitan tiskit sitten itse. Eihän sitä tiedä, jollei koskaan yritä ;)

Ihanuuksia sinne toivotellen. Ollaan kiltisti, kun tontut kurkkii ikkunasta, muttei liian kiltisti, ettei mene tylsäksi :)

8 kommenttia:

 1. Herkullinen suklaakakku, nam! Kerro, jos taikatemppu toimii tiskien suhteen, niin kokeilen myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaakakun huono puoli on se, että se loppuu aina kesken. Ei nyt oikein temppu toimi. Vähän lisää treeniä :)

   Poista
 2. Joo,taikasanoja kaivataan täälläkin!!! =)

  -Miessisustaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu siltä, että ei tiskit oikein puhumalla häviä. Manuaalisysteemiin täytyy turvautua :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jees, Suklaalla on ihmeellinen vaikutus. Peukutusta sille ja kaikelle muulle ihanalle :)

   Poista
 4. kyllä suklaakakulla suu messingille meneekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa tekee maailmasta paremman paikan :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...