tiistai 12. marraskuuta 2013

Tildan talvi ja autio saari

Tildan Talvikirja on tullut syksyllä markkinoille, ja siinähän riittää taas puuhaa pitkäksi aikaa. Vanhoista tilkuista olisi kiva tehdä tällainen prinsessasänky, jossa on herne. Myös Pinocchio, Bambi ja nukketeatteri houkuttelevat. Toisaalta tällä hetkellä ei kannata aloittaa mitään isoa työtä, jonka valmistumisesta ei ole takeita :)

Luin jostain vähän aikaa sitten, että ihmiset pärjäisivät pienemmällä asunnolla, mutta he tarvitsevat lisähuoneita tavaroilleen. Meillä voisi sisustusta luonnehtia ehkä maalaisromanttiseksi. Olen viehättynyt lyhdyistä, kransseista, koriste-esineistä, pienistä purkeista, tölkeistä jne. Välillä ihastelen telkkariohjelmissa koteja, joissa on vapaata lattiapinta-alaa runsaasti ja muutama harkittu esine.

Meillä on vuosien aikana kerääntynyt kerroksellisuutta ja tavaraa. Monet kauniit kodit näyttävät siltä kuin kaikki olisi uutta ja vastahankittua. Mihin he ovat hävittäneet kaikki vanhat tavarat? Vai olenko sitten vain kiintynyt itse niiden tarinoihin, että en voisi laittaa mitenkään kaikkea uusiksi. Jouluhan on aikaa, jolloin tavaramäärä saattaa lisääntyä ihan vahingossa. Siksi toisaalta elämyslahjat ovat hyvä vaihtoehto, jos kaikkea jo löytyy.

Jos saisit valita kodistasi yhden esineen autiolle saarelle, niin minkä ottaisit mukaan? Toivottavasti se saari olisi jossain lämpimässä, että pärjäisi ilman untuvapeittoa. Siellä tuskin tarvitsisi lipastoa, yöpöytää tai kattolamppua. Joten tärkeäksi tulisivatkin ihan muut asiat. Viiden tähden mukavuuksia päivääsi toivotellen

4 kommenttia:

 1. Just mietin että miksi ei voi tulla uutta talvi tildakirjaa, en tiennytkään että sellainen on..kiitos sinun..
  Kysymyksesi on vaikea siis tosi vaikea..johon minä en tiedä vastausta..vissiin ottaisin kuparipannun jonka laittaisin täyteen kahvia ja kahvin sekaan sujauttaisin tulitikkuja... ja siellä autiolla saarella löytäsin jonkun purkin, jonne laitan pannusta sen kahvin ja voisin sitten keitellä nokipannukahvit..silloin tällöin kun kahvia oikein tekee mieli..koska se olisi vaan yksi juttu en voinut laittaa kahvipakettia silloin se olisi ollut kaksi tavaraa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että tuli tätä kautta tämä kirja esille. Kahvista tulikin mieleen, että minun pitäisi varustautua isolla teevalikoimalla autiolle saarelle. Teepusseja ja irtoteetä pitäisi saarella olla loputtomasti, ellei ohi ajelevat rahtilaivat huolehtisi toimituksista :)

   Poista
 2. Juuri mietin, kuinka paljon tilaa kodista menee juurikin tavaroille. Meillä kirjat vievät suurimman osan tilasta. Pidän paljon lukemisesta ja meillä onkin paljon paljon kirjoja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyäänhän on kirjoja myös sähköisessä muodossa, mutta siihen en ole vielä oppinut :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...