perjantai 22. marraskuuta 2013

Tildan jouluaika

Heissulivei. Täällä on Tilda siirtynyt talviaikaan, ja samalla koti on ottanut askeleen joulua kohti. Jokaiselle vuodenajalle on oma Tilda-hahmo, ja nyt on punaisen vuoro. Otin esille myös muutaman tyynyn, jotka olen ommellut pyyheliinoista.

Eilinen venähti aika myöhään, kuten arvelinkin. Sopivasti juhlien alkajaisiksi alkoi sataa lunta. Mikä  ihana tunne, kun maa oli valkoinen ja kaikki näytti paljon valoisammalta. Illan asu oli loppujen lopuksi sitten tummansininen jakku, turkoosi silkkipaita, mustat housut ja saappaat. Yleensä valmistelut menevät niin viimeiselle minuutille, että ruoka tuntuu jäävän toiselle sijalle. Sitten ilta menee vähän jotain pientä napostellessa ja seurustellessa. Eilenkin sitten lähdimme perinteiseen tapaan nakkarin kautta kotiin.Tässä on valmiina jouluverhot odottamassa silittämistä.


Nyt juuri tuntuu siltä, että viikonloppu tulee juuri oikeaan aikaan. Onneksi ei ole mitään suurempia pakollisia menoja suunniteltuna. Tänään taitaa tulla viimeinen jakso Vain elämää -sarjasta, joten vierotusoireita on tiedossa. Ehkä muutaman joululahjan voisi hankkia, laittaa jotain hauskaa syötävää ja vain lekotella sekä ehdottomasti ulkoilla. Kävelylenkit ovat jääneet kiireessä tekemättä, joten nyt olisi paikallaan pieni korjausliike.

Haluan toivottaa lämpimästi myös uudet lukijat joukkoon. Ihanaa, kun olette tulleet porukkaan mukaan. Lokoisaa viikonloppua toivotellen :)

6 kommenttia:

 1. Ihana joulutilda :) Minäkin luulen, että saan vieroitusoireita, kun illan Vain elämää-jakso on loppunut. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Nattiä nuo tyynyt .Nyt näyttää olevan tuollaisia kankaita. Ittekkin katoin olisko ollu kaapissa mutta ei -Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut paljon maksamaan, kun teki pyyhkeistä. Pakalta ostettuna olisi varmaan tullut kalliimmaksi.

   Poista
 3. Onpa nättejä tyynyjä! Ja ihana Tilda-nukke.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...