lauantai 16. marraskuuta 2013

"Syömällä hyvää"

Meidän nurkilla järjestettiin tänään pienimuotoinen tapahtuma kuppikakkujen ympärille. Herkkusuut saivat maistiaisia, ja innokkaimmat pääsivät vähän tuunailemaan koristeitakin. Mormor Cupcakes on valjastanut nämä pienet herkkupalat hyvän tekemiseen.

Mormor-tiimiin kuuluu tällä hetkellä monia tunnettuja kasvoja, ja kuppikakut ovat löytäneet tiensä monenlaisiin tapahtumiin.  Tammikuussa 2013 avattiin myös liike Kampin Kauppakeskukseen Helsinkiin. Taustalla on myös Hope-yhdistys

Lisätietoja:  Mormor Cupcakes     Hope-yhdistys

Mormor Cupcakes

Eilisillä kutsuilla herkuttelimme ihan riittävästi, mutta tänään piti silti suunnistaa katsomaan tarjontaa. Maestrona pöydän takana ei kuitenkaan häärinyt näistä julisteen henkilöistä kukaan, vaan Mia Halonen. Hän taisi juontaa aikoinaan myös Maajussille Morsian -ohjelmaa ja rakkausvalmentajan tittelikin hänellä taitaa olla.


Herkkuja löytyi myös tästä kirjasta, jonka toinen tekijä on Sanna Kiiski. Hän on yksi Isoäidin kuppikakkujen ideanikkareista.


Päästiinhän sitä porukassa vähän koristelemaankin, tosin minä tyydyin kuvaamaan :)


Lopuksi vielä pintaan päivän karkkiannos.


Nyt saa herkuttelu riittää hetkeksi aikaa. Eilinen meni niin myöhään, että lemppariohjelmani jäi katsomatta. Nyt sitten soffalle pötkölleen ja Play. Vain Elämää alkaa nyt :)

5 kommenttia:

 1. Oi, kuinka harmittaakaan ettei ehtinyt tänään katsomaan ja tuunaamaan omaa cup cakea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä muuta kuin kotikeittiöön leipomaan ja herkuttelemaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Päivän muffinssi-kiintiö tuli kyllä täyteen :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...