torstai 14. marraskuuta 2013

Sukkahousunäytös

Vilkaisin vaatekaappiin ja huomasin, että sukilla voisi revitellä pikkuisen enemmän. Sieltä löytyy tasan kahta väriä: musta ja beige. Ihastelen kaupoissa aina värikkäitä ja koristeellisia sukkahousuja, mutta miksiköhän kynnys ostaa sellaiset on niin korkea? Ehkä suurin ongelma on siinä, että en osaa yhdistellä värikkäitä ja kuviollisia sukkahousuja muuhun asukokonaisuuteen. Värejä ei saisi olla myöskään kait liikaa. Yhdistelen siis laukun, paidan hameen tai housut sekä korut. En edes paljon mieti sukkahousuja, vaan laitan perusmustan.

Jotain tarttis tehdä. Sitten tietenkin kaupoissa on kivat sukkikset mallinuken päällä, eikä näytä samalta ollenkaan, jos laitan ne itselleni. Niitähän pitäisi sovittaa, mutta eihän se oikein onnistu. Ehkä pitäisi olla sellaiset kotikutsut, jossa voisi kokeilla erilaisia tyyylejä, jotta se oma löytyisi. Laadukkaat kuviosukkahousut eivät ole mitenkään edes halpoja, että niitä nipuittain ostaisi kotiin summamutikassa. Monet sukkahousut näyttävät myös mallinuken päällä kivalta lyhyen hameen kanssa. Meikäläinen ei yleensä pidä minihameita. Sitten alkaakin mietityttää, että näyttääkö sukkikset vähän pidemmän hameen kanssa ihan naurettavalta?

Tässä kuitenkin pieni sukkahousunäytös mallistona Vogue ja Amar.

Vogue

Amar

Vogue

Vogue

Vogue

Meilläkin on muutama juhla tiedossa tässä lähiaikoina, ja jotain hauskaa olisi laittaa vaihteeksi pikkumustan kaveriksi. Kuitenkin alan taas jänistämään viime metreillä. Onpa tuo "jänistämään" muuten outo sana. Mistähän sekin tähän tupsahti. Eihän se nyt sovi ollenkaan, että puhuu sukkahousuista ja jäniksistä. Tai laitetaan sopimaan. Hei nyt on taas oudot jutut. Johtuu varmaan ruuasta.Se oli varmaan se  mauste, joka saa mut pölisemään-hölisemään. Hiphei-Kuulemisiin :)

6 kommenttia:

 1. Meikäläinen valitsisi nuo Amarit mutta nuo oranssit kyllä huomattaisi.toiseksi valitsisin ne -Ritva

  VastaaPoista
 2. Upeat noi raidalliset!
  Sulle olis muuten haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
 3. Oih, ihania sukkiksia...noihin olen ihan heikkona:)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä noi musta harmaa raidalliset Voguet on hienoimmat. Joskus oli oikein piristävää, kun näki kaupingilla nuoren pojan (n. 18-20 v), jolla oli revittyjen farkkujen alla kelta-mustat raidalliset sukkahousut.Rohkeaa pukeutumista nuorelta mieheltä.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...