sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Reissunaisen luottotavarat

Nyt alkaa olla tavarat sitten tuttuun tapaan levällään. Muistilappu on täynnä kaikkea pientä sälää, jotka pitäisi mahduttaa jotenkin laukkuun mukaan. Lähden maanantaina työreissuun, joten tämä päivä meneekin sitten osittain valmisteluiden tekemisessä.

Tiedossa on pitkiä päiviä, päivätilaisuuksia, edustamista, esiintymistä, ruokailua, asiaa ja viihdettä, iltajuhlaa, korkkareita ja illallisia. Tällaiset keikat ovat tulleet tutuksi vuosien varrella, joten osaan ottaa huomioon pieniä henkilökohtaisia mukavuustekijöitä, vaikka ylläreitäkin tulee.

Luottovarusteisiin kuuluvat villasukat, kurkkupastillit näin syksyisin ja lämminvesipullo. Fleece-päällysteinen lämppäri on paras kaverini hotellihuoneessa. Sen avulla saa apua hartioille tai kipeytyneille jäsenille tai jumiutuneille pohkeille. Pitkien päivien aikana myös tulee helposti ruokailtua vähän miten sattuu. Siksipä olen nykyään melko tarkka siitä, mitä herkkuja pöydästä vatsaani laitan, jos pitää olla monta päivää "iskussa".


Yritän säästää itseäni ja aikaa myös silittämällä vaatteet jo kotona. Olen ostanut joskus Ikeasta pukupusseja, jotka ovat aika näppäriä ottaa mukaan. Sujautan sinne valmiit asukokonaisuudet, ja perillä jää sekin aika johonkin mukavampaan.


Laukussa on pakko olla hätävarana jotain naposteltavaa. Piltti-soseita minulla on aina yksi mukana. Ne säilyvät ilman jääkaappia, ja siitä saa tarvittaessa pienen energia-annoksen.


Tässä päivätilaisuuden yläosa. Jakku on Soaked in Luxury.


Laukkujen kanssa on aina ongelmia. Toisaalta pitäisi olla mukana iso laukku, johon mahtuu papereita ja muuta tavaraa (sekä eväät). Illalla pitäisi olla pienempi laukku, mutta johonkin pitäisi mahduttaa myös kolme tai neljä paria kenkiäkin.


Toinen jalka on jo oven välissä, joten ajatukset ovat puoliksi tien päällä. Onko kaikki paperit mukana, pitäisikö olla sateenvarjo, riittääkö yksi takki, onko osoitteet ja kontaktihenkilöt tiedossa, riittävätkö nämä vaatteet tai onko liikaa tavaraa jne.

Pienen kävelylenkin olen ehtinyt tehdä, ja laittelenkin siitä muutaman kuvan erikseen. Nyt täytyy laitella vielä loput tavarat valmiiksi, joten kuulemisiin :)

11 kommenttia:

 1. Tässäkin miehet pääsevät helpommalla, kun heidän ei tarvitse ajatella käsilaukkuja eikä useita kenkiä. Meikeistä puhumattakaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa asiaa taivastelin tänään. Niin epäreilua, että pitää olla kaikenlaista kolttua ja kenkää mukana.

   Poista
 2. Kivoja kuvia, toi jakku on aivan upea!

  x Sarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkuun kuuluisi hamekin samasta kankaasta, mutta sen jätin hankkimatta. Kyllä musta hame on ihan ok, mutta toisaalta se olisi täydentänyt asun kivasti.

   Poista
 3. Ihana jakku ja laukku! Piltti on aina hyvä matkaeväs :)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varsinainen Piltti-fani, ja myös ne puurot ovat käteviä matkalla :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mango on niin ykkönen, ja sitä käytin muuten soseena juustokakun päällä viikonloppuna :)

   Poista
 5. Hyvä postaus! :)
  Villasukilla ja piltillä höystettynä elämä on piirun verran onnellisempaa... <3

  VastaaPoista
 6. Tehokasta pakkaamista! Juuri näin, siitä minäkin tykkään :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...