perjantai 15. marraskuuta 2013

Perjantai tulee..ota koppi

Sydän sykkii tänään perjantaille. Ensin työtä ja sitten huvit. Huomasin myös, että lauantaina näillä nurkilla järjestetään kuppikakkujen koristelukilpailu. Ajattelin suunnistaa sinne, jos vain kaikki palikat loksahtavat paikoilleen. Jos ei nyt suoranaisesti tule osallistuttua, niin ainakin on kiva mennä katsomaan.Yleensä on niin, että viikon jälkeen lauantaina liikkeelle lähteminen on vähän kuin tervaa olisi kengissä. Toisaalta samalla voisin mennä käymään uudessa sisustusliikkeessä. Mutta se on vasta huomisen heiniä.

On hanget korkeat.. ei vaiskaan. Lunta ei ole meillä pisaraakaan. Ehkä sitä jossain vaiheessa tulee isolla mitalla. Naisen logiikalla voisi ajatella, että jos lumi tulisi nyt, niin se sulaisi ajoissa keväällä myös pois. Jos lumi tulee vasta myöhään, niin sittenhän voi mennä juhannussaunasta vielä hankeen pyörimään. No ehkä se ei ihan näin mene ;) Nyt voisi tulla sellainen yllätyskevät, joka alkaa tänä vuonna jo marraskuussa.

Jee. Ja tänään tulee Vain Elämää -jakso. Anna Abreun jaksossa kiinnitin huomiota siihen, että pöydällä oli erilaisia vitamiinipurkkeja niin maan perusteellisesti. Siinä oli kaikki aakkoset ja kalaöljyt. Aina sanotaan, että monipuolinen ruokavalio on kaiken perusta. En luultavasti syö kuitenkaan niin monipuolisesti, että saisin kaikkia vitamiineja tarpeeksi. Olen nyt kokeillut ottaa D-vitamiiniakin ja jotain monivitamiinihässäkkää.

No nyt pulinat pois ja hommiin päiväksi. Kuulemisiin ja ihanaa viikonloppua sinulle!

Kuva: Lisbeth Dahl

10 kommenttia:

 1. Kuppikakkujen koristelukilpailu kuulostaa kyllä hauskalle! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen kyllä innolla sitä tapahtumaa :)

   Poista
 2. Onpas sinulla kivaa tiedossa :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sunnuntaina on sitten lepopäivä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä tämä viikonloppu tulikin "kreivin aikaan" :)

   Poista
 4. Pikkujoulutko?! Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuskutsut. Ensimmäiset kodissamme :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...