sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Päivä "hiekka"rannalla

Tänään olemme viettäneet lähes koko päivän ulkoilun merkeissä. Aamulla jo aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, eikä ollut kovin paljon pakkasta. Olinkin kaivannut viime viikon kiireiden jälkeen kiireetöntä ulkoilua ja nautiskelua luonnossa.

Rannikolla puhaltaa lähes aina tuuli, joka tänäänkin oli vähän raaka. Rannoilla oli näkyvillä sinisen monet sävyt ja veden eri olomuodot. Vesi lainehti viileän raikkaana ja rantaan oli kerääntynyt jäätä. Kaihoisasti katselin hiekkarantaa. Ehkä se kesä sieltä taas näyttäytyy jossain vaiheessa :)


Sorsia oli aivan ennätyksellisen paljon. Ne seurasivat kannoilla pitkiä matkoja odottaen syötävää. Meillä ei ollut varattuna evästä tällä kertaa, mutta sunnuntailounas oli silti taattu, kun pikkuväki heitteli leivänmurusia.


Kuin kaksi eri maailmaa. Toisella puolella siltaa jäälohkareet olivat pakkautuneet rantaan, ja toisella puolella oli ihan sulaa ja vihertävä nurmikko.

Raitis ilma teki todella hyvää, ja tuntui aivan kuin auringonsäteet olisivat imeytyneet takaraivoon asti. Valolla on ihmeellinen vaikutus. Viikonloppu on mennyt todella nopeasti, ja ajatukset kääntyvät kohti uutta viikkoa. Sitä ennen hieman kuitenkin piristävää kyläilyä.

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle toivottaen!

15 kommenttia:

 1. Kaunista! Vesi ja tuli on sellaset, mitä jaksaa katsoa vaikka kuinka kauan ja näköjään jäälohkareet kuuluu siihen samaan… kaunista!! Tulee se kesä sieltä - ja luulen, että osaksi siksi se tuntuukin niiiiiin kivalta kun se lopulta koittaa, koska tässä välissä on nämä muut vuodenajat. Olisko noin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla. Tavallaan tuntuu hyvältä, että on lunta maassa. Sen jälkeen tuleekin kevät ja kesä :) Olen aina ollut merelle ja tuleen tuijottaja :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pienenä menimme aina syöttämään sorsia rantaan, ja vieläkin niitä on kiva käydä tervehtimässä :)

   Poista
 3. Voi että näitä kuvia katsellessa alkaa kaipaamaan meren äärelle<3 Ihania kuvia♥
  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikkoa myös sinulle. Se on viikon päästä jo joulukuu :)

   Poista
 4. Jäälauttojen palaset rannalla ovat todella kauniit. Luonto näyttää jälleen itsenäisyytensä sekä loputtoman kauneutensa... Upeita kuvia, saivat hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikoluku oli ITSEPÄINEN. Kirjoitin luonnon itsepäisyydestä ja tämä "äly"puhelin oli toista mieltä ;) Hyvää alkavaa viikkoa :)

   Poista
  2. Älypuhelimet ovat myös itsepäisiä :) Ihanaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 5. Kauniita kuvia olet saanut tallennettua kameralle!! Puisto näyttää samanlaisesta kuin meillä kallaveden rannalla oleva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina myös valo oli jotenkin erityinen. Olen myös opetellut nauttimaan marraskuusta, kun ei siitä oikein eroonkaan pääse :)

   Poista
 6. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva!!! Tuli ihan kesäfiilikset!! :) Ja sitten katse osuikin jäälauttoihin! :D Mä niin en vaan oo valmis talveen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena sitä peuhasi lumessa ja pulkkamäessä. Luisteltiin ja rakennettiin lumilinnoja. Ehkä pitäisi harrastaa tätä enemmän niin talvi tuntuisi mukavammalta. Mutta ei se kesää silti korvaa :)

   Poista
 7. Kauniita kuvia! Kauniin näköistä rannalla on kuviesi perusteella siis nytkin, vaikka hieman on kyllä erilaista kuin kesällä :)
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, koska meri jäätyy ja pääsee kävelemään jäälle. Se on mukavaa varsinkin kevätauringon paistaessa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...