torstai 21. marraskuuta 2013

Painajainen vaatekaapilla

Tässä sitä nyt taas nökötetään ikuisuuskysymysten äärellä. Illalla on juhlat, eikä mitään päätöstä vielä siitä, mitä laittaisi päälle. Nyt se rumba siis alkaa. Perinteiseen tapaan teen etukäteen mielikuvaharjotteita. Mietin asukokonaisuuden valmiiksi, poimin vaatteet kaapista ja that´s it. Simppeliä. Noouuuuu. Ei se mene niin  ikinä.

Jakku ei sovikaan juuri sen hameen kanssa, tai sitten ei löydy sopivia kenkiä, tai kaikki on ihan perfect, mutta paidassa on joku älytön tahra. Äkkiä huoneesta ei erota enää lattiaa, sänkyä tai huonekaluja. Olen hautautunut vaatekasan alle epätoivoisena, verensokeri laskee, suuta kuivaa ja innostunut alkufiilis kääntyy lamaantumisen puolelle. Päätän jäädä kasan alle nukkumaan.

Tykkään myös siitä, että juhlassa on kunnon pukukoodi. Useimmiten kuitenkin asu on vapaa. Siinä ei kyllä ole vapaudesta tietoakaan. Väärä asuvalinta satapäisen joukon keskellä orjuuttaa koko illaksi. Siinä voi mennä muisti ja ruokahalu :)Tyydyn siis tylsän turvalliseen, hajuttomaan ja mauttomaan keskitiehen. Vaihtoehtona olisi liihotella Espanjasta ostetun sifonkimekon kanssa ja huomata, että muut tulivatkin sitten hmmm. jossain ihan muussa. Ainahan tosin sanotaan, että mitä sillä on väliä, mitä muilla on päällä. Kanna vain hyvällä itsetunnolla oma valintasi.

Nonnii. Tässä siis yksi suosikkipari. Musta satiinijakku ja valkoinen paitapusero. Menee mustien saappaiden ja avokkaiden kanssa ihan mukavasti. No hätä.


Kullanhohtoinen satiinijakku (Sisley) on malliltaan vähän pitempi ja takkimainen. Ehkä se ei kuitenkaan ole päivän valinta.


Tämä Soaked in Luxuryn mekko on kuosiltaan itselleni epätyypillinen. Tykkäsin tästä kovasti ostohetkellä, mutta jotenkin se on jäänyt aika vähäiselle käytölle. Tämä on niitä harvoja minimittaisia, joita omistan. Toisaalta kyllähän tätä voi käyttää tunikana housujen kanssa. Toisaalta ajattelin laittaa vähän rokkia iltaan. Pehmeä nahkajakku paitapuseron, housujen ja nahkasaappaiden kanssa voisi sopia illan teemaan.


Nyt siis pitää tehdä päätöksiä ja sitten pysyä valitussa linjassa. Ei ole ensimmäinen kerta, kun mies istuu jo autossa, ja meikäläinen vielä tekee viimehetken vaihdokset :) Joskus en välitä yhtään, mitä on päällä, ja joskus on niin vaikeaa. Ei ymmärrä.

Illalla siis leffaan ja sitten jatkoille kokkareille. Maa on tänään ihan kuurassa, joten villapalttoota tarvitaan. Ihanaa päivää sinulle toivotellen!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nyt, kun katsoo niin aika tummanpuhuvaa. Pitäisköhän olla jotain pirteämpää vielä mausteena... No täytyy tuumailla :)

   Poista
 2. Alimmainen vois olla just sopiva irrotteluun-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkarotsia tuleekin pidettyä aika harvoin. Tänään pitää kyllä irrotella edes vähän.

   Poista
 3. Kivoja vaatteita kaikki! Mulla ei ois oikeesti mitään päällepantavaa jos tulis joku hienompi juhla mihin osallistua.. Vaateostoksille pitäis päästä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että muutamalla asulla pärjää aika hyvin tarvittaessa, jos vain vähän muuntele niitä asusteilla, jakulla tms. Sitten kuitenkin vaikka olisi monta vaatetta, niin tykästyy tiettyihin ja osa jää käyttämättä :)

   Poista
 4. Kauniita vaatteita, en yhtään ihmettele valinnanvaikeutta! ;)
  Itse valitsisin kuvien perusteella ehkä tuon mekon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se valinnanvaikeus ei helpotu ostamalla vaan enemmänkin karsimalla vaatteiden määrää :)

   Poista
 5. Kaikki ovat upeita. Minäkin kallistuisin alinpaan tai toiseksi alinpaan.

  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...