torstai 14. marraskuuta 2013

Mailegin pyjama-apulainen

Heippa ihanuudet. Täällä iloitaan kovasti loppuviikon lähestymisestä. Huomenna on tulossa tiukka päivä aikataulullisesti, joten hoitelen tänään muutamia asioita pois päiväjärjestyksestä. Perjantaina kodissamme pidetään ensimmäiset Zbh-sisustuskutsut. Itse asiassa ne ovat ensimmäiset sisustamiseen liittyvät kutsut muutenkin.

Kutsuttuna on pieni joukko lähipiiriä, ja tee- ja kaffikupposen ääressä onkin mukava syventyä tunnelmaan. Eilen sain tapahtumaan liittyen mukavaa postia. Saan valita emännänlahjan ja lisäksi mahdollisuuden tilata tiettyjä tuotteita alennuksella.

Tässä onkin pikkuapulaiseni tänään. Tällä pupuliinilla on samanlaiset tavat kuin minulla. Jos aamulla ei ole pakko lähteä aikaisin vielä mihinkään, saatan puuhailla kaikenlaista pyjamassa pitkälle päivään.  Aion raivata alakerrasta pöytätilaa ja muutenkin laitella vähän tavaraa pois, että kutsujen tuotteet mahtuvat esille.

Ilta sitten puolestaan saattaa venähtää työn merkeissä. Huomenna pitäisi esitellä pienimuotoinen konsepti jo aamupäivällä ihan tikkana. Täytyy kerrata vielä sisällöt ja powerpointit, että homma rulettaa. 
Kohta on muuten joulunavaus, eikä kovin pitkä ole ensimmäiseen adventtiin. Meidän kulmilla on yleensä itsenäisyyspäivänä isot myyjäiset. Sitä odottelen aina innolla, ja tarjolla on aina jotain kivaa. Olen myös usein suunnitellut oman pöydän laittamista, mutta jotenkin se aina jää syksyn kiireiden jalkoihin. Omiksi tarpeiksi tulee ommeltua ja askarreltua, mutta myyjäisiin pitäisi olla vähän enemmän tavaraa.

Leppoisaa päivää sinulle, ja vielä ehtii osallistua arvontaan sunnuntaihin asti. Käykäähän klikkailemassa Kultaa ja hopeaa -arvonta

11 kommenttia:

 1. Mistä olet ostanut nuo kauniit tyynynpäälliset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Nyblom Kollenin tyynynpäälliset punaisella brodeerauksella. Ostospaikka oli pari vuotta sitten vaasalainen sisustusliike nimeltä Säde :)

   Poista
 2. Suloinen pupu ja nuo tyynyt ovat todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maileg-innostus on kestänyt jo muutaman vuoden, eikä tunnu laantuvan ollenkaan :)

   Poista
 3. Niin nätit nuo tyynynpäälliset! Pikku ripaus punaista ja heti tulee lämmin tunnelma, ja pikkuisen jouluinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripauksella punaista rakentelen vähän jo jouluista tunnelmaa :)

   Poista
 4. Söpöjä kuvia ja tsemppiä huomiseen! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Sellainen apulainen mulla oli tällä kertaa. Ei se mitään muuta tehnyt, kun istui vain paikallaan ja oli ihana. Mutta onhan siinäkin oma hommansa :)

   Poista
 6. Kaunista! <3 Ihan ripaus pitää olla punaista joulun aikaan…

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...