maanantai 4. marraskuuta 2013

Maanantain makupalat

Hello sinä ja maanantai! Viikonlopusta on laskeuduttu jotenkuten arkisen aherruksen pariin. Meillä vielä sunnuntaina jatkettiin pientä herkuttelua, kun kaappiin oli jäänyt aineksia. Mistähän sellainenkin tyyli on tullut, että leivän päälle pitää kasata kaikenlaisia aineksia kerroksittain? Eikös se riitä, että laittaa ylähuulen :) Heh. Eilisen pakkaamisen ja tavaroiden roudaamisen jälkeen heittäydyin soffalle katselemaan viihdykettä eväiden kanssa, ja olihan se aikamoista taiteilua. Leukalappu pitäisi olla tai iso lautanen vähintään, että tomaatit ja muut härpäkkeet pysyvät omalla tontillaan.

Tänään auton nokka kääntyykin sitten etelää kohti. Sadetta ovat luvanneet oikein isolla mitalla, joten piskotikku täytyy napata mukaan. Pieni ulkoilu sunnuntaina teki oikein hyvää. Rannoilla on mukava katsella ulapalle eri vuodenaikoina. Tällä kertaa ilma oli tyyni ja meri lempeän kutsuva. Horisontissa näkyi kirkastumisen merkkejä, mutta aurinko ei ehtinyt näyttäytyä kunnolla kuitenkaan. Sammal näytti erityisen vihreältä ja kauniilta. Tässä kuvassa huomasin, miten puut ovat aina vähän pareittain ja vierekkäin. Eipä ihme, että Juha Tapiokin laulaa kahdesta puusta :)


Tämä lintulauta on kävelytien varrella. Siivekkäillä on kiva näköala ruokapöydässä suoraan merelle.


Näin saatiin uusi viikko käyntiin. Saapa nähdä, ehdinkö työreissulla piipahtamaan yhdessäkään kaupassa. Varsinkin tiistaista on tulossa pitkä päivä yöhön asti. Ainakin yritän napata muutamia kuvatuliaisia tänne. Mukavaa viikkoa sinulle toivottaen!

8 kommenttia:

  1. Oi, mitä herkkupaloja!Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Söpö tuo lintulauta kyllä kelpaa ruokailla. Sopisi vaikka tauluksi tuo maisemakuva on hienon näköinen -Ritva

    VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...