keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Lasisydän puussa

Koti on ottanut taas muutaman pienen askeleen joulua kohti. Tässä vaiheessa alkaa yleensä viimeistään innostuminen. Joka vuosi päätän, että tänä vuonna laitan maltillisesti koristeita. Joulun lähestyessä homma meinaa kuitenkin lähteä lapasesta. Vasta viime vuosina olen innostunut enemmän joulukukilla sisustamisesta.

Mikä joulukukka on sinun suosikkisi? Olen ollut amaryllis-fani monta vuotta, ja nyt niitä saa jopa ihan kohtuullisella hinnalla. Muutama vuosi sitten piti pulittaa maltaita yhdestä kukasta ainakin meidän kulmilla. Taisi tulla myös vähän enemmän kilpailua, kun tavaratalot ottivat niitä myyntiin. Tänä vuonna voisi hankkia myös valkoisen joulutähden. Hyasintit hankin lähempänä joulua, kun ne aukeavat niin nopeasti. Toiset ovat herkkiä niiden tuoksulle, mutta meillä on ainakin vaaleanpunainen toiminut ihan hyvin.

Jotain punaista täytyy myös ulos laitella pikkulintujen iloksi.


Tämän joulun ensimmäisen amarylliksen toi äiti kotikutsuille. Nyt alkaa nuppu aueta pikkuhiljaa. Ensimmäiset havut ovat purnukassa, mutta ne eivät varmaan ihan jouluun asti kestä. Tosin sitten onkin jo kuusi olkkarissa.Tämän Lexingtonin sydämen hankin muutama vuosi sitten joulu-alesta.Nyt taitaa olla niin, että alakerrassa on leipomukset käynnissä. Onkin aivan pakko mennä paikan päälle todistamaan miehen leipomaa kakkua :)

4 kommenttia:

 1. Juuri, kun olin lukenut tämän, niin mailiini tipahti Plantagenin mainos, jossa Amarylliksiä kaupataan kanta-asiakashintaan 3,99€ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vaan. Siellähän täytyykin käydä ostoksilla :)

   Poista
 2. Amaryllis on minunkin suosikki.Niitä saa nykyisin myös "liukuvärisenä" vaaleanpunaisena.Mulla sellanen kukki viime vuonna vielä helmikuussakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä kuulostaa kauniin väriseltä. Täällä en ole nähnyt sen väristä myynnissä. Täytyypä katsoa tarkemmin vielä, jos olisi kukkakaupoissa. Kiitos vinkistä!

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...