lauantai 2. marraskuuta 2013

Kristallisydän ja ripaus violettia

Tänään tuntuu sunnuntailta. Kalenteri näyttää Pyhäinpäivää, ja tällä juhlalla onkin monet kasvot. Päivään liittyy monilla haikeutta ja suruakin, ja toisille riehakas Halloween tuo vaihtelua teemajuhlan muodossa. Kuinkas tuttu sitten on Kekri? Näihin aikoihin vietettiin ennen vanhaan juhlaa sadonkorjuun merkeissä. Meilläkin jälkikasvu on tuonut viestiä koulusta, että kekripyöryköitä on ollut tarjolla. Kekripyörykät ovat vähän kuin lihapullia, joihin laitetaan sadonkorjuun aineksia, esimerkiksi punajuurta. Kekriin kuului juhlintaa ja hauskanpitoa. Palvelusväki sai nauttia pitkän työrupeaman päätteeksi runsaista pöydän antimista ja ansaitusta lomasta.

Marraskuu tökkii monia synkeydellään, ja päivät "raahautuvat kuin varisparvi" -kuten laulussa sanotaan. Meillä on kakku tekeytymässä ja iltapäivällä laitetaan porukalla yhdessä ruokaa. Eilen illalla iski sellainen laiskuus, että livahdettiin pizzalle. Ainekset oli jo valmiina pöydällä, mutta siihen se sitten jäikin. Katsastin vielä Vain elämää -jakson, jossa Juha Tapion sympaattinen luonne ja biisit loistivat. Ilta päättyi vuokraleffan parissa, jossa oli notkean trillerin aineksia.

Toivotan sinulle kimaltavan sydänkristallin siivittämänä lempeää päivää haluamillasi mausteilla :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis kuva:-)
  Marraskuu on masentava pimeydellään, mutta kiva toisaalta polttaa kynttilöitä ja odotella joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuusta kun selviää, niin sitten jotenkin kalenteri alkaa taittua kevättä kohti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Väreillä voi piristää myös omaa mieltä synkeinä vuodenaikoina :)

   Poista
 3. Upea kuva. Tykkään lilasta. Masentaa marraskuu, mutta yritän piristää itseäni ja muita kynttilätunnelmilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin pilvisenä päivänä pimeys tuntuu niin voimakkaalta, kun koko päivän saa pitää valoja päällä. Onneksi tunnelmaa voi tehdä monilla keinoilla :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...