perjantai 8. marraskuuta 2013

Kaulus kuin koru

Juhlakausi lähestyy, joten aina välillä olen silmäillyt kaupoissa tuotteita, joilla saisi piristettyä jo kaapista löytyvää asua. Olen hiukan tykästynyt näihin irtokauluksiin, jotka saa kätevästi laitettua paidan päälle.

Tämä kaulus on oikeastaan ensimmäinen, joka vaikutti oikein ryhdikkäältä ja tukevalta. Se istuu aika napakasti paidan päällä, eikä ehkä lähde niin helposti keikkumaan. Minulla on todella vähän sellaisia vaatteita, joissa on kimalletta tai kiviä. Joissakin vaatteissa ne ovat todella kivoja tehosteita.Tämä laitetaan suoraan kaulan ympärille, mutta joissakin versioissa kaulus kiinnitetään niskan taakse esimerkiksi nauhoilla.

Yksi esimerkki helmien käytöstä on aikaisempi Liu Jo - postaukseni joka löytyy linkistä: Farkkutakkien helmiNiin vain kävi, että perjantai tulla tupsahti ovesta sisään, vaikka alkuviikosta se näytti vain hämärältä kajastukselta horisontissa. Olin eilen illalla vielä sen verran univeloissa keikasta, että nukahdin soffalle. Meillä on muutenkin koti ollut tällä viikolla kuin hotellin aula. Yksi tulee ja toinen lähtee ovesta, joten täytyypä voidella saranat. Sunnuntaina onkin juhlapäivä, ja se tietää visiittikierrosta tervehdyksen merkeissä.

Etuterassin syyskukat ovat menneet niin ruman näköisiksi, että oikein hirvittää. Tänään aion suunnistaa luultavasti Plantageniin katsomaan, jos siellä olisi jotain viherrystä tarjolla sisäänkäyntiä sulostuttamaan. Nytpä lähden paketoimaan perjantaita, joten eipä muuta kuin teippaamaan ja kihartamaan päivän sekalaista sisältöä.
  ♥  Ihanaa perjantaita ja viikonlopun odotusta sinulle   ♥

4 kommenttia:

 1. Kaunis pusero, kauluksessa kimalletta, mutta mielestäni silti yksinkertaisen tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei oikeastaan muuta sitten tarvitsekkaan, kun kauluksessa on riittävästi efektiä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei mitenkään turhan vaatimatonta, vaan kunnolla kimallusta :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...