maanantai 18. marraskuuta 2013

Käppärikäännös ja menoksi

Hupsista. Siihen se nyt tömähti. Maanantai. Täytyy tehdä nopea käppärikäännös. Aamusta on niin pimeää, ettei tiedä kumpaan suuntaan lähtisi. No huonoilla valoilla lähdin sunnuntain suuntaan takaisin, joten vähän täytyy pakittaa :)

Viikonloppuna kävin tutustumassa uuden sisustusliikkeen tarjontaan kotinurkilla. Village oli ihan mukava paikka. Siellä oli pääosassa valkoinen, ja ripaus punaista pilkisteli joukossa. Nyt saa olla tarkkana, kun söpöjä pakkauksia, asetelmia ja tunnelmia löytyy houkuttelevasti pöydillä notkumassa. Kaikkea pientä ja söpöä varsinkin joululahjaksi täältä voisi hankkia.


Esillä oli myös paperisia joulutähtiä. Meillä on kodissa melkein jokaisessa ikkunassa paperitähti. Olen ostanut niitä vähitellen, ja yhden olen löytänyt Kanarialta. Olikin hassu tilanne silloin ostaa kuumassa helteessä joulutähti :) Laittelen tänne sitten kuvia niistä, kun joulukuu on vauhdissa.


Sunnuntaina tulikin sitten lähes laiskoteltua. Sunnuntain vastainen yö tuli nukuttua melko huonosti myrskyn takia. Meillä oli rannikolla melkoinen myräkkä, ja joka paikka tuntui natisevan liitoksissaan. Aika moni on ollut ilman sähköäkin, mutta meillä ei ollut mitään sellaista probleemaa. Tuulen laantuessa teimme pienen kävelylenkin, ettei mene päivä ihan sisällä notkuessa. 


Mieheni on paiskinut viikonloppuna melko paljon töitä, mutta kerkesi hän keittiöön kuitenkin laittelemaan paellaa. Vuosia sitten en oikein tykännyt simpukoista, mutta nykyään ne ovat ihan ok. Lisäksi oli tomaattia ja katkarapuja sekä juustoraastetta. Riittävästi tulisuutta vielä, niin tuntee elävänsä :)


Tälle viikolle osuu taas vaihteeksi edustamista. Torstaina on juhlatapahtuma, joka alkaa elokuvan katsomisella. Huomasin, että parturissakin pitäisi käydä, mutta tuskin saan aikaa tähän hätään haluamaani paikkaan. Yleensä huomaan aina liian myöhään, että nyt pitäisi mennä parturiin. Onhan toisaalta näitä drop in -paikkojakin, mutta tiedä sitten lähtisikö sellaista kokeilemaan. Muutama sellainen pilalle meni -keikka on tullut tehtyä, eikä saanut edes tikkaria, kiiltokuvaa tai Muumilaastaria vaikka kuinka olin reipas.

Huomasin, että meikäläisellä on muutamaan haasteeseen vastaaminen vielä rästissä. Olen niin iloinen niistä kaikista, mutta johonkin on aika livahtanut, kun en ole vielä niihin saanut vastattua.  Torun täällä itseäni ja kiellän itseltäni sen vuoksi koko päivältä suklaan syömisen.

Tänään on myös arvonnan aika, ja voittaja on tiedossa illalla. Mukavaa päivää sinulle toivottaen!

8 kommenttia:

 1. Ihanalta liikkeeltä vaikuttaa, just tommoselta josta voisi ostaa vaikka mitä pientä söpöä :)
  Mukavaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sellainen vaarallinen kauppa, että mennessä ei ajatellut ostaa mitään, mutta kuitenkin jotain kivaa löytyy :)

   Poista
 2. Onpas kaunis liike, ihania pieniä yksityiskohtia ja mikä värimaailma! Tsemppiä uuteen työviikkoon :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs kivalta tuo liike. Mukavaa maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se viikko lähtee käyntiin. Vähän kone yskii, mutta perjantai näkyy jo horisontissa :)

   Poista
 4. Aivan ihanat nuo joulutähdet!!! ja varsinkin tuo moni sakarainen, oih!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo monisakarainen on myös oma suosikkini :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...