sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kalaonnea brunssilla

Tämä päivä menikin sitten herkutellessa. Onneksi sentään illan hämärissä tuli lähdettyä raittiiseen ilmaan, ettei ihan koko päivä mene kakkulautasen ääressä.

Aamu alkoi brunssilla, jota osittain valmisteltiin jo eilen. Normaalisti aamupala tulee hotkittua arkena vähän turhankin hätäisesti, joten tänään saimme nautiskella vähän pitemmän kaavan mukaan. Tarjolla oli parsaa parmankinkulla, uunissa valmistettua munakasta kylmäsvulohen kanssa, pannareita, voileipiä ja marenki-sitruunakakkua.

Päivä on ollut tuulinen ja sateinen, mutta se ei haitannut tahtia ollenkaan. Lähdimme sitten puolen päivän nurkilla perinteiseen tapaan kierrokselle tervehtimään vanhempia. Meillä on tapana koko sisarusporukka perheineen kaffitella juhlapäivinä. Tässäpä kuvatunnelmia meidän päivästä :)

Pappa on muuten kova kalamies, joten hänen osaksi ovat tulleet kaikenlaiset kalakortit.

Toivottavasti sinulla on ollut mukava viikonloppu :)
8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat sinulla taas! Ja kiitos, viikonloppu on ollut oikein kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tällä kertaa aika paljon ohjelmaa viikonlopulle. Onneksi sentään muutama pieni hengähdystauko löytyi välistä :)

   Poista
 2. Herkullinen postaus ja upeat kuvat.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Hieno brunssi teillä on ollut. Herkullisen kuuloiset syötävät. Ja kiva tuo muumipalapeli. Tiedän heti pari sellaista, joille tuo olisi ollut mieleen. Meillä juhlittiin lauantaina ristiäisiä ja niiden juhlien tiimoilta jäi herkkuja myös isänpäiväpöytään....ja totuuden nimessä myös tälle viikolle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko alkaa sitten herkuttelun merkeissä sielläkin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Pieni juhlinta piristää kummasti marraskuussa :)

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...