lauantai 9. marraskuuta 2013

Ilta kuistilla

Tänään pääsin vihdoin puuhastelemaan etupihan puolella. Taisinkin mainita, että kukat olivat menneet syksyn aikana todella surkeaan kuntoon, joten tilalle oli laitettava jotain muuta. Käväisin hakemassa sypressin ja pari kanervaa ensihätään.

Luulin, että ehtisin puuhastelemaan ruukkujen kanssa valoisaan aikaan, mutta kaupoissa oli niin ruuhkaista, että hämärä ehti jo laskautua ennen kuin pääsin työn touhuun. Kylläpä teki hyvää jäsenille huhkia raittiissa ilmassa.

Johonkin tämä aika on tänään vain livahtanut, vaikka tuntuu siltä, että mitään erikoista ei ole saanut tehtyä. Toisaalta aamu lähti vähän hitaasti käyntiin, joten se nappasi kakusta aikamoisen siivun. 


Meillä on oven vieressä perinteinen luuta. Enemmänkin se on vähän koriste kuin työväline :)


 Laittelin vielä pari lyhtyä palamaan illan tunnelmointiin.Työhuoneeseen on kerääntynyt taas kaikenlaista pientä tarviketta. Lehdet, pussit, narut, paperit ja tarrat ovat iloisesti levällään. Täytyy vain vetää ovi kiinni ja jättää askareet sinne odottelemaan sopivaa hetkeä.


Nyt täytyy kiiruhtaa laittautumaan, sillä meillä olisi mieheni kanssa tarkoitus mennä ulos syömään. Aamulla kokoonnutaan sitten yhdessä leipomusten pariin ja päivän mittaan käydään visiitillä vanhempien luona.
Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

3 kommenttia:

  1. Niinpä, aika vain vilahtaa ohi :) kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin nämä ulkokuvat jäävät vähemmälle näin syksyllä. Pitäis muistaa napsia niitäkin, vaikka ei niin vehreää ja kukoistavaa olekaan :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...