lauantai 23. marraskuuta 2013

Baby-Reiskat ja ensimmäinen joulu

Pienokaisille on tarjolla kaikenlaista söpöä ensihetkistä lähtien. Kaikkea minikokoista on kiva hypistellä välillä kaupoissa. Ensimmäinen joulu on tärkeä juhla, ja siihenkin tilanteeseen on tarjolla vaikka ihan oma koristepallo.


Nämä  ensimmäiset minikokoiset Reinot olivat myös niin "syötävät". Tossukat on vielä pakattu omaan pieneen laatikkoon. Reinot olivat aikoinaan enemmänkin papparaisten aamutossut. Sitten tapahtui jotain, ja niistä tulikin trendikkäät tohvelit. En omista yksiäkään Reinoja, enkä ole ihan varma tulisiko niitä käytettyä. Kävin viime kesänä Tampereella sellaisessa kaupassa, jossa oli todella iso valikoima tätä ruutukuosia, ja esimerkiksi nauhalliset tennarit olivat todella kivat. Pisteet siitä, että ovat kyenneet uudistumaan.Pitkän viikon jälkeen aamulla tuntui siltä, että pyjamapäivä kutsuu, mutta niin vain päästiin kuitenkin liikkeelle. Paikallisessa koruliikkeessä oli jouluavajaiset, ja kävimme mieheni kanssa katselemassa kellotarjontaa. Molemmilla on ollut jo jonkin aikaa toiveissa uusi kello, mutta malli on vielä vähän harkinnassa. Tällä hetkellä tykkäisin ehkä melko yksinkertaisesta ja vähäeleisestä. Jopa nahkaremmi voisi olla kiva vaihteeksi.

Viikonloppuna luen aamulla sanomalehden vähän perusteellisemmin. Usein kuitenkin on niin, että puolitokkurassa lukee otsikot ihan väärin. Olen monta kertaa kuvitellut lukevani jotain, ja illalla luen tarkemmin lehden ja huomaan, että ihan metikköön meni. Niin kävi tänäänkin :)

Tänään olisi aikomus näpertää pientä naposteltavaa ja samalla juhlistaa muutaman työprojektin päättymistä. Ihanaa, että joku asia tulee joskus valmiiksi :)

Lumi on alkanut sulaa ja mittari on jälleen plussan puolella. Takapihalla on tassujen jälkiä, joten tutut kulkijat suunnistavat pihan läpi. Ilokseni huomasin muuten, että meidän kulmille avataan taas Riviera Maison -liike. Jee! Ehdinkin jo harmitella edellisen lopettamista, mutta nyt onneksi on uusi mahdollisuus, eikä tarvitse niin kauaksi lähteä kaupoille :)

Nyt  sitten kyökkiin kokkailemaan. Illaksi valmistuu lohta ja lohkoperunoita uunissa. Leppoisaa päivää sinulle!

8 kommenttia:

 1. Tosi upeat koristeeja ja ihanaiset reinot.

  Minulla on limen vihreät, koska vihreä on lempivärini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reino-faneille onkin tarjolla mukavia värejä mallistossa :)

   Poista
 2. Meidän perheen kaikilla naisilla on pinkit Reinot! On ne vaan söpöt :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Mullakin pinkit :) Voi olla, että mulla on pieni osa siihen, että niitä tuli alkujaan väreissä; sillon (kauan sitten :)) oli vain ruskeita ja koska ne on paljon paremman malliset kuin ainot, niin lähetin valmistajalle toivetta, että "saisi vaikka pinkkejä". Olikohan seuraava talvi, kun niitä sitten sai :) Hyvä niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä esimerkki siitä, että kannattaa rohkeasti ehdottaa ideoita :)

   Poista
 4. Reinot ovat parhaat! :) Olen haaveillut Reino-prätkäsaappaista. Aivan huikean hienot... Pikkumies käytti vauvareiskoja ihan syntymästään saakka kauppareissuilla ja neuvolakäynneillä, töröttivät turvakaukalosta suloisesti. Nyt hiukan isompana Reiskat ovat edelleen ihan ykkösvalinta jalkaan nopeille pikapyrähdyksille sivistyksen parissa. Ja täällä vähän böndellä, kesät talvet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti ollut ihana näky pienokaisella, kun jalassa on söpöt Reinot :) Monet käyttävät niitä tosiaan muutenkin kuin aamutossuina.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...