maanantai 11. marraskuuta 2013

A bad habit

Nyt tulee tikuista asiaa, ja samalla paljastan yhden huonon tapani. Tähän aikaan vuodesta kynttilöitä poltellaan sisällä ja ulkona. Tikkuaskeja on vähän siellä sun täällä, ja kaikkia niitä yhdistää sama asia. Rasiassa ovat iloisesti sekaisin käytetyt ja käyttämättömät tikut. Loppujen lopuksi käy niin, että sitä luulee tikkuaskin olevan täynnä, vaikka siellä ei enää ole kuin mustat kärventyneet päät.Oma vika :)

Mihin se poltettu tikku pitäisi laittaa? Roskiinko heti? Yleensä teen kierroksen sytyttämällä paljon kynttilöitä, eikä sitä nyt joka välissa viitsi mennä roskikselle. Nyt huutelenkin niksi-Pirkkaa avuksi. Yleensä menen ulos sytyttämään kynttilät, mutta sitten ne tikut pitäisi kerätä jonnekin. Ne on helppo laittaa takaisin rasiaan, ja jostain syystä ne jäävät sinne. Olisi niin kiva, kun tikkuaski olisi siisti, ja siellä olisi vain käyttämättömiä tikkuja. Ugh. Oppiikohan vanha koira enää uusia temppuja... ;)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ha-haa. Arvasin, että en voi olla yksin tässä asiassa :)

   Poista
 2. Sama tapa ollut täälläkin. Mä tein kannellisesta lasipurnukasta tikuille säilytyspurnukan, pohjaan liimasin sytytysliuskat. Sinne en ole viitsinyt poltettuja tikkuja enää laittaakaan, koska purkki on esillä eikä palaneita tikkuja tietenkään ole kiva katsella :)

  VastaaPoista
 3. Liimaa kaksi tulitukkurasiaa pohjasta yhteen ja toiseen keräät käytetyt tikut ;-) ja tuo Tildakirja on aivan ihana ♥

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...