keskiviikko 6. marraskuuta 2013

50-lukua ja avoautoja

Jee! Vihdoinkin kotona. Kolme päivää on vierähtänyt todella tiiviissä työtahdissa, joten olo on kuin rusinalla. Raitista ilmaa olen saanut keuhkoihin sen verran mitä nyt autolla on siirtynyt, mutta muuten olenkin viettänyt aikani konsertti- ja kongressikeskuksessa. Hotellissa olen tehnyt pikaiset vaatteiden vaihdot, ja sitten taas menoksi. Toisaalta vettä on tullut vaakatasossa kaksi päivää niin, että päivä ei oikein ole yöstä erottunut. Tällaisen rupeaman jälkeen olo on aika nahistunut, mutta kuitenkin tyytyväinen siitä, että kaikki toimi mukavasti.

Olisin tietysti voinut kuvata tähän pari korkkareiden aiheuttamaa rakkoa, mutta laitan sittenkin jotain ihan muuta. Tänään nimittäin kotimatkalla työparini vei meikäläisen hauskaan paikkaan syömään. Tampereen kulmilta löytyi 50-luvun tyyliä henkivä Classic American Diner. Ai että oli mukava astua sisään huusholliin, jossa soivat letkeät sävelet, ja paikka oli koristeltu ajan tyylin mukaisesti. Mikähän tuossa aikakaudessa on niin kiehtovaa, vaikka itse en ollut silloin edes syntynyt?


Arvaapa montako kertaa olen ajanut tämän paikan ohi vain siksi, että en ole tajunnut poiketa päätieltä.


Tilasin sitten pienen hamppariaterian, joka tarjoiltiin avoauton kyydissä :)


Tiedossa on pyykkäämistä, matkalaukun purkamista ja inventaariota siitä, tuliko kaikki tavarat kotiin. Muutaman kaupungin läpi on tullut ajeltua, ja kummasti kävi niin, että tavaraa on tullessa enemmän kuin mennessä. Nyyh. Huomasin juuri, että oma luottobaskeri jäi hotellin respaan. No. Onkos se ihme, kun eilen tuli tehtyä 15 tunnin työpäivä, joten aamulla oli aivot narikassa. Onneksi he lupautuivat lähettämään sen kotiini postitse.

Pikaisen shoppailuvisiitin ehdin tekemään maanantaina, ja siitä laitankin muutaman kuvan sitten erikseen. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin. Luulen, että nyt otan kupin kaakaota ja laitan saunan päälle. Nyt ei kannata hötkyillä ennen kuin kaikki mutterit ovat taas kodillaan.

Toivotan myös tervetulleeksi lämpimästi kaikki uudet lukijat porukkaan. Kuulemisiin ihanuudet!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Esillä oli todella paljon kaikkea rekvisiittaa. Tosin havainnointia haittasi pieni kooma matkustelusta. Ihan pirtsakka tunnelmaltaan :)

   Poista
 2. Tuo Amerikan Diners on niin huikea paikka!! Siellä on silmälle katseenkiinnittäjää toisensa jälkeen ja mä aina vaan niin fiilistelen sitä tunnelmaa ja väritystä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikan fiilis oli niin mukava, että täytyy mennä ensi kerralla uudestaan käymään :) On mukava löytää uusia käyntikohteita matkan varrelta, kun helposti autolla liikkuessa tulee pysähdyttyä samoihin paikkoihin kuin ennenkin.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...