torstai 24. lokakuuta 2013

Väriä pöytään

Heippatirallaa. Eilen oli vähän erilainen ilta, sillä olimme vähän niin kuin "talovahteina" ja samalla yökylässä. Tavallaan se oli kuin olisi ollut hotellissa. Onhan se pientä vaihtelua vaihtaa majapaikkaa näin lähietäisyydelläkin. Omassa kodissa on aina tietty äänimaailma, johon on tottunut. Toisen kotona jotenkin huomioi napsahdukset ja erilaiset äänet. Ehkä sitä tuli nukuttua vähän toinen silmä raollaan.

Muutama päivä on ollut niin synkkää ja vetistä ulkona, että pöytään oli pakko laittaa vähän väriä :) Väriä pitäisi löytää myös vaatekaappiin. Viikon päästä on pieni työreissu, ja sinne pitäisi saada joku päiväasu eli luultavasti pirtsakka jakku. Siitä taitaakin tulla huomisen asia.


Tänään ei ole myöskään vapaa-ajan ongelmia, sillä pihaan kipataan puukuorma. Niitä latoessa tuleekin päivän hyötyliikunta suoritettua.


Sain myös muutaman kuvan herkullisista joulupalloista, joita löytyy Helsingin Stockalta. Taitaapa sieltä tulla pieni lähetys, jos ei vain mene matkalla rikki.Haluaisin tällä viikolla tehdä sellaisen urakan, että tyhjään vitriinin esineistä ja putsaan hyllyt. Sen aloittaminen on ollut vähän pitkässä liemessä. Ehkä sille hommalle pitäisi luoda otolliset olosuhteet, jotta se ei maistuisi puulta. Toisaalta sitten on kiva fiilis, kun sen on saanut valmiiksi.

Nyt muuten pilkahti aurinko. Jippii. Se ei unohtanutkaan meitä. Maanantaina muuten takaisintulomatkalla Tampereelta näimme erikoisen valopallon metsän keskellä. Luulimme sitä raketiksi, vaikka se tuntuikin vähän oudolta. Samasta valopallosta oli tullut sitten paljon muitakin havaintoja, ja nähtävästi se oli meteoriitti. Se olikin ensimmäinen kerta, kun näin noin voimakkaan "soihdun". Se erottui todella hyvin pimeässä. Onneksi ei tippunut auton päälle.

Viikonloppu häämöttää, ja huomenissa onkin jo perjantai. Mukavaa päivää sinulle toivotellen

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne ovat aika käteviä, kun menevät pieneen tilaan, mutta silti niistä saa nopeasti värikkyyttä pöytään.

   Poista
 2. Kyllä puusouvit ovatkin hyvää hyötyliikuntaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on välillä jotain "oikeita" hommia, ettei pelkästään virtuaalimaailmassa tule oleskeltua.

   Poista
 3. Ihanan herkullisen värisiä :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...