perjantai 25. lokakuuta 2013

Vähän erilainen kuusi

Tämä kuusi on kiehtonut jostain syystä jo pitkään. Olen pähkäillyt sen toimivuutta meidän sisustuksessa, ja jokin siinä viehättää. Kuusessa ei välttämättä tarvitse olla havuja, ja varisevathan ne kuitenkin jossain vaiheessa pois. Tämä Tildan inspiroima ikikuusi ei myöskään tarvitse vettä tai muita virkisteitä :)

Tykkään myös siitä, että kuusessa ei tarvitse olla perinteisiä palloja, vaan roikkumaan voi laitella vähän kaikenlaista.

Nyt sitten mallikkaasti nauttimaan perjantaista. Eilen saimme laitettua puut sopivasti pinoon, joten nyt saavat pakkaset tulla sen puolesta. Hiphei. Aurinko paistaa, ja mieli tekisi hakea jotain pientä herkkua tälle päivälle.Oikeastaan pitäisi samalla hakea myös jokin vitamiinipurkki syksyn synkeille päiville. Joka paikasta kannustetaan napsimaan D-vitamiinia näillä leveysasteilla. En sitten tiedä, mikä määrä olisi sopiva. Oikeastaan tänään on syytä juhlistaa sitä, että selvisin enkun kurssista. Ihanaa, että tentti ja harjoitukset hyväksyttiin, ja tipahtihan sieltä muutama opintopistekin plakkariin.

Nautiskellaan tästä päivästä parhaamme mukaan, ja ihanaa viikonloppua sinulle.


Kuva: Tone Finnanger, Tildan Ateljeessa (kirja)

9 kommenttia:

 1. Onnittelut kurssin läpäisystä uurastus palkittiin -Ritva

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva puu :) ja onnea tentin läpäisystä. Mulla on sulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Ja ihanaa perjantaita :)

  VastaaPoista
 4. Onnitteluja:).
  Samaista puuta olen ihastellut kirjassa ja tuumaillut miten sen tekisi. Vai tekisikö ollenkaan.
  Omasta kokemuksesta suosittelen lämpimästi D-vitamiinilisää. Se on vähentänyt perheessämme flunssia radikaalisti. Vaikuttanut perussairauksiinkin myönteisesti. Napsimme MultiTabsin mukana tulevan D:n lisäksi apteekin 50mikrog tabletin päivässä eli yhteensä taitaa tulla 90mikrog. Se on vielä aivan turvallinen päiväannos. Eikä mitään haittaa ole meilläkään ilmennyt, päin vastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo D-vitamiini taitaa tosiaan olla tehokas flunssaan. Näillä leveysasteilla ei paljon auringosta ole tähän aikaan apua, joten täytyy kait mennä purkille.

   Poista
  2. Näillä leveysasteilla D-lisää tarvitaan ympäri vuoden! Kesällä ollaan napsittu 20mikrog /pv. Mielenkiintoinen seikka on tässä D-asiassa on muuten se, että Arvo Ylppö aikoinaan suositteli ainakin lapsille 100mikrog/pv eikä täällä ollut tiettyjä sairauksia. Koko ajan suositusta on laskettu ja laskettu. Sitä mukaa on myös tietyt syövät, autismit, astmat, allergiat ja sydänsairaudet räjähdysmäisesti lisääntyneet. Yhteys näiden sairauksien ja D:n välillä on löydetty.

   Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...