lauantai 12. lokakuuta 2013

Syysherkistelyä ja kransseja

Heissulivei. Selvittiinpäs sitä lauantain puolelle, vaikka olisi niin kovasti tehnyt mieli venyttää perjantaita. Täälläkin tuntuu olevan kovasti Vain elämää -ohjelman faneja. Mikähän siinä herkistää niin kovasti, kun toinen artisti laulaa toisen biisejä? Huomaan eläytyväni tarinohin ja esityksiin itsekin.

Jokohan kohta tulee markkinoille Vain elämää -lautapeli? Ehdotin myös miehelleni, että mehän voitais järjestää kotijoukoilla sellainen Vain elämää -ilta. Jokainen saisi vuorotellen esittää tuttuja biisejä ja leikkiä artistia. Ei tullut kannatusta, mutta itku olisi taattu. Olisi se sellaista kuultavaa :)

Ruokaostokset siirsin tälle päivälle, ettei tarvitse mennä perjantairuuhkaan. Ei auttanut. Suunnittelin peittäväni itseni vauvaöljyllä ja lisäksi vielä päälle liukkain takki mitä kaapista löytyy. Sillä voisi puikkelehtia silakkataktiikalla kärrysumpun ohi käytävillä. Meinasin jo tilata kassajonoon pizzan, kun ei millään homma edennyt. Pahinta on se, kun huomaa unohtaneensa punnita jonkun tuotteen vasta kassalla, tai jos hintalappu on muuten vain hukassa. Sitten juuri, kun on pakannut tavarat pussiin huomaa, että jugurttipurkki on rikki, muovipussi repeää ja unohdin ottaa kermaviilin, jota oikeastan tulin hakemaan. No mut tää on vaan laiffii.

Pitihän mun jotain sisustusjuttujakin höpistä. Kransseja meillä löytyy vähän kaikkialta. Tämä kranssi on saanut seurakseen kanervan puusaavin päällä takapihalla.


Yläkerran aulassa on pikkupöytä, jossa tavarat vaihtuvat fiiliksen mukaan.


Kesäkukkakin jaksaa vielä sinnitellä auringossa.


Tämän sohvan ostin kauan sitten aivan huonossa kunnossa. Vein sen verhoomoon, koska runko oli kuitenkin vanhaa, kestävää tekoa.


Tämä kranssi on sisätiloissa käpyjen kanssa.


Nyt lähdenkin valmistamaan pientä purtavaa. Tiedossa on pieni kyläilyreissu, ja tuliaiset ovat tällä kertaa jotain syötävää :) Mukavaa päivää sinulle!

7 kommenttia:

 1. Inhoan yli kaiken kassajonoja...ja aina tulee valittua se hitain jono....tai siltä ainaskin tuntuuu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän aina kaukaa bongata nopeimman jonon, mutta pieleen menee. No onneksi voi samalla lueskella kivoja lehtiä :)

   Poista
 2. Ihana sohva ja miten kaunis kangas! Joo, kassajonot ovat syvältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on alakerrassa moderni sohva, mutta yläkertaan sain laitettua tällaisen vanhan yksilön. Haaveena olisi myös divaani joskus :)

   Poista
 3. Ihana tuo sohva ja upeita kuvia. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kauniita yksityiskohtia :) Pahin kassakokemus taas pitkään aikaan oli perjantaina hulluilla päivillä, kun takana tullut vanhempi nainen oli ihan selässä kiinni ja potki lattialla ollutta koppaansa nilkoilleni. Miten sinne aina riittääkään näitä "sankareita"..

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...