torstai 31. lokakuuta 2013

Sukkahousupulmia

Niinpä vain tämäkin viikko kääntää kylkeään, ja nokka alkaa osoittaa kohti viikonloppua. Vakaa aikomus olisi tehdä tarpeelliset ostokset ajoissa, ettei joutuisi viimehetken ruuhkiin. Kävin jo eilen vähän tekemässä tarpeellisia hankintoja maanantain työreissua varten. Listalla oli nimittäin sukkahousujen hankkiminen.

Voisi kuvitella, että ostaminen on aika yksinkertaista, mutta joka kerta jään tuumailemaan hyllyn eteen. Olisiko se 15 den vai 20...satin vain ultra satin. Miltähän tuo koriste näyttäisi nilkassa, tai ostaisiko ihan perusversion? Laadukkaat sukkahousut eivät ole mitenkään edes halpoja. Sitten yleensä ostan vielä toiset varalle, koska H-hetkellä on pari kertaa käynyt ohrasesti. Nyt oli tarjolla vielä jokin uutuus, joka on valmistettu niin, ettei silmäpakoja pitäisi tulla. Ei ole kiva sitten keikkua hame päällä, jos takana vilkkuu reikiä. Tai sitten pitäisi olla verkkosukat. Siinähän toimii sama kuin verkkopaidassa, että mitä enemmän repii, sitä vähemmän reikiä. Heh.

Tämä kranssi se vain jaksaa porskuttaa. Uskomatonta, että pajunkissat voivat pysyä kiinni näin kauan. Tämä on eteisen välioven koristeena ollut jo varmasti vuoden tai kahden päivät.


Kuvittelin jotenkin, että tästä alkaa vähitellen varisemaan kaikki pehmoiset kisuliinit, mutta siinä ne vain nököttävät.


Viikonlopuksi olisi kiva leipoa myös jotain mukavaa. Lehdissä on ollut Halloween-teemalla koristeltuja makupaloja ja pientä piristystä pöytään. Tämä keppostelupöytä löytyi Fazerin sivuilta.


Nyt täytyykin lähteä namustelemaan tämän päivän arkisempia makuja, joten kuulemisiin ihanuudet ja mukavaa päivää sinulle!

4 kommenttia:

 1. Ihana pajunkissakranssi! Luulisi tosiaan, ettei semmoinen kestä kauaa, mutta kiva, että on ollut noinkin pitkäikäinen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varsinainen "kranssihullu", ja niitä roikkuukin vähän siellä sun täällä. Ainoa huono puoli niissä on pölyjen pyyhkiminen, kun täytyy olla niin varovainen :)

   Poista
 2. Oho, onpas tosiaan kestänyt kauan nuo pajunkissat!
  Ja kyllä, haluaisin ehdottomasti reikiintymättömät sukkahousut! :)

  VastaaPoista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...