keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sportti-ilta

Tämä ilta on vaihteeksi sujunut sporttisissa merkeissä. Paikallisessa urheiluliikkeessä järjestettiin naistenilta, jossa oli tarjolla tuote-esittelyjä, arvontaa, tarjoilua ja alennuksia. Täytyy sanoa, että olen vähän laiska hankkimaan urheiluvaatteita. Tarjolla on nykyään todella paljon laadukkaita vaatteita ja teknisiä yksityiskohtia. Silti tulee laitettua kaapista vanhat vetimet, vaikka niiden toimivuus ei aina ole taattu vaihtelevissa olosuhteissa.

Tunnelma liikkeessä oli kuitenkin tänään pirteä. Arvontojen palkintoina oli urheiluvälineiden ja vaatteiden lisäksi Personal Trainerin vetämiä treenejä, aikoja kosmetologille ja kampaajalle. Kaikesta oli -30% alennus myös illan ajan.

Iltaa oli vauhdittamassa juontaja ja pöydällä oli tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja juotavaa. Kuhina ja vilinä oli melkoinen. Olen pitkään ihastellut Fjäll Rävenin takkia, ja taas kerran kävin tuumailemassa ostopäätöstä. Myös miehille oli kivoja malleja. Tummansininen reppu meidän perheeseen on jo tullutkin, mutta takki olisi niin kiva. Hinta vähän arveluttaa, kun tässä on ollut myös villakangastakki ostoslistalla. Jos olisin oikein kiltti, niin toisikohan joulupukki :)


Kuva: www.fjällräven.fi

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllähän takki voi olla myös sijoitus, vaikka hinta vähän kirpaiseekin :) Vai onko tämä vain sitä itsensä ylipuhumista ja vakuuttelua...

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...